Felőrölték ellenfelüket

2022.03.21. 07:10

A HFC felforgatott kerettel nyert a Gerjen ellen

Sorozatban harmadszor, ezúttal itthon a Gerjen ellen győzött 2–0-ra a Hódmezővásárhelyi FC a labdarúgó NB III.-ban, így a 26. fordulót követően már a hetedik helyen áll a tabellán negyvenkét ponttal.

Munkatársunktól

20220213 Dunaújváros Dunaújváros (sárga mez) - Hódmezővásárhelyi FC (piros mez) férfi felnőtt NB III. labdarúgó mérkőzés Fotó: Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap DH Képen: MOLNÁR BENCE #3, NOVÁK ZSOMBOR #9

Fotó: Laczkó Izabella

Szervezett játékkal rukkolt elő a kiesés elől menekülő Gerjen Vásárhelyen. A hazaiak sokat járatták és többet birtokolták a labdát, egy-két helyzetig eljutottak, de a szünetre 0–0-s döntetlennel mentek a csapatok. Antman és Huszár sérülés, Bata betegség, míg Tapiska családi okok miatt nem játszott, Hegedűs pedig ötödik sárga lapját követően töltötte eltiltását. 
 

 

A második játékrész derekán góllá érett az egyértelmű mezőnyfölény. A 64. minutumban egy szabadrúgást követően jutott vezetéshez a HFC. A lepasszolt labdát Povázsai lőtte be a vendégek kapujába nagyjából tizenöt méterről. A 71. percben a kapusnak rosszul hazaadott labdára csapott le Molnár Ádin. Ziccerbe játszotta magát, és az egykori HFC-kapus Szabó Marcell mellett lőtt a hálóba. 
 

 

Bár helyzetekig még eljutott a Vásárhely, a hátralevő húsz percben már nem született újabb gól. Vasárnap 16 órától a harmadik helyen álló Balassagyarmat vendégei lesznek Ondrejóék. 
 

 

Koncz Zsolt: Nagy tartásról tettünk tanúbizonyságot, hiszen a múlt heti felállásunkhoz képest több kényszerű változás is volt a csapatunkban. Ennek ellenére győzni tudtunk, amihez gratulálok, jelesre vizsgáztunk emberi tartásból is. 
 

 

Hódmezővásárhelyi FC–Gerjen 2–0 (0–0)

 


Labdarúgás, NB III., Közép csoport, 26. forduló. Hódmezővásárhely, 250 néző. Vezette: Fehérvári Patrik (Vrabovszki, Harsányi). 
Hódmezővásárhelyi FC: Füstös – Asztalos, Molnár B., Ondrejó, Németh K. (Gyüre, 70.), Molnár Á. (Barna, 88.), Mezei O., Pilán, Povázsai (Bartyik R., 81.), Orosz M., Kiss K. (Pálhegyi, 81.). Vezetőedző: Koncz Zsolt. 
Gerjen: Szabó M. – Prantner, Erdélyi, Buzás (Burzi, 70.), Dombi (Lőrinc, 56.), Héhn (Cseh, 63.), Blatt, Maka, Hanol, Királyházi, Major (Kófiás, 70.). 
Vezetőedző: Bojan Lazics. 
Gólszerzők: Povázsai (64.), Molnár Á. (71.). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában