Helyi sport

2022.03.24. 07:18

Debütálhat

Ma 19.30-tól felkészülési mér­kő­­zést játszik a magyar labdarúgó-válogatott, amely Szerbiát fogadja a Puskás Arénában.

Munkatársunktól

Marco Rossi csapatában két Csongrád-Csanád megyei játékos kaphat szerepet: az orosz Nyizsnyij Novgorodban légióskodó hódmezővásárhelyi Kecskés Ákos mellett a Paksi FC forráskúti játékosának, Ádám Martinnak is küldött meghívót az olasz szakember. Az NB I. góllövőlistáját 23 góllal vezető csatár számára így a mai találkozó lehet az első, amelyen pályára lép a magyar válogatott színeiben. 
 

 

A magyar csapat ellenfelénél biztosan nem játszik majd Dusan Vlahovics, a télen a Fiorentinától a Juventusba szerződött csatár ugyanis sérülés miatt kimarad a keretből, ám így is olyan labdarúgók játszhatnak a szerbeknél, mint a Lazióban játszik Szergej Milinkovics-Szavics, vagy az Ajax kiválósága, Dusan Tadics. 
 

 

Ma nem csak az A válogatott lép pályára: 16.30-kor ugyanis az U21-es válogatott is meccset játszik, sőt, a korosztályos csapatra tétmérkőzés vár. Gera Zol­­tán csapata ugyanis Európa-bajnoki selejtezőn fogadja San Marinót a budapesti Hidegkuti-stadionban. A csapatban a DAC SZEOL SC-ben nevelkedett kapusa, Veszelinov Dániel, va­lamint a Szeged-Csanád Grosics Akadémia remek formában lévő csatára, Horváth Krisztofer kapott helyet. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában