Sport

2022.03.21. 12:02

Nem számolgat a forduló gólvadásza

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei góllövőjét mutatjuk be. Választásunk ezúttal nem is eshetett másra, mint a hét gólt szerző fiatal támadóra, Szűcs Zsoltra, a Szeged-Csanád GA II. csatára lett a forduló gólvadásza.

Archív fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Igazolta a papírformát a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. a megyei I. osztályban, miután 14–0-ra győzött a sereghajtó Apátfalva ellen. A bajnoki címért küzdő szegedi csapat góljainak felét egyedül Szűcs Zsolt vállalta, aki megadta az alaphangot a meccsen, hiszen többek között övé volt az első két találat.

– Mindig az ilyenek a legnehezebb meccsek, de mindenki tette a dolgát, koncentráltak voltunk, nem volt probléma. Egy gólom volt, ami kicsit kiemelkedett, kaptam egy felpasszt, amit egy átvétel után eltekertem a tizenhatosról ellőttem a hosszú sarokba – idézte fel az Apátfalva elleni meccset a 19 éves támadó.

A Szeged-Csanád GA II. jelenleg ötpontos hátrányban van a listavezető SZVSE-PizzaMonster mögött, a két csapat azonban a következő fordulóban éppen egymás ellen játszik Mórahalmon. 

– Csak a győzelemben gondolkozunk szombaton, nincs más választásunk, hiszen el akarjuk érni a célunkat, akkor csak a győzelem jöhet szóba számunkra. A klub érdekei a legfontosabbak, ha meglesz az első hely, csak hab lenne a tortán, ha gólkirály lennék – tette hozzá Szűcs Zsolt, aki 23 góljával jelenleg első helyen áll a góllövőlistán.

– Mindig a következő meccsre fókuszálunk, ha ez megvan, akkor is csak a saját dolgunkkal foglalkozunk. Nem számolgatunk, nem nézzük, mit játszott a többi csapat, csak nekünk legyen meg a három pont. Az utolsó fordulóig nem foglalkozunk a matekkal – zárta Szűcs Zsolt.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában