Helyi sport

2022.04.22. 11:03

Idegenben folytatják

A VSD Rangers ellen nyitotta a Di­­vízió I-es idényt a CFS Guardians amerikaifutball-csapata. A szegediek ebben a szezonban már egy osztállyal fentebb szerepelhetnek, a magasabb osztály debütáló mérkőzése nem sikerült jól a szegediek számára, hiszen 33–8-as vereséget szenvedtek.

Munkatársunktól

Az első meccs nem sikerült, de holnap máris itt az újabb kihívás a Guardians számára, visszavághatnak a Tatabányának. Archív fotó: Török János

Fotó: Török János

Az eredmény nem pontosan tükrözi azt, amit ott nyújtottunk. Nem akarom erre fogni az eredményt, nem csak ezen múlott, de nagyon sok szerencsétlenség is összejött, amivel gyakorlatilag a meccs elején elvettük magunktól az előnyt. A második félidőben már kiegyensúlyozottabban tudtunk játszani, a második félidőt meg is nyertük, de a végeredményt ez már nem be­folyásolta. Sokat foglalkoztunk azzal, hogy sikerüljön kijavítani a hibáinkat, és minél jobban felkészüljünk a következő meccsre – összegezte a szezonnyitó tapasztalatait Baranyi Ernő, a Guardians vezetőedzője. 
 

Szombaton egy idegenbeli meccsel folytatódik az idény az őrzők számára, amikor is ahhoz a Tatabánya Mustangs­hoz utazik a csapat, amellyel a tavalyi idény rájátszásának elődöntőjében játszott a csapat, és egypontos vereséget szenvedett tőlük. 
Ezzel együtt még öt meccs vár ránk ebben a szezonban. Ismét egy szoros mérkőzésre számítok szombaton, és remélhetőleg azt a minimum egy pontot, ami tavaly is döntött, most mi tesszük majd fel a táblára, és győzelemnek örülhetünk – zárta Baranyi Ernő. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában