A megyeegyben és a megyekettőben is a sereghajtóval játszik a listavezető csapat

2022.04.14. 11:30

Meglepi-e az utolsó az elsőt?

A Bordány II.–Zsombó megyehármas meccsel már ma megkezdődik a megyei futball hétvégéje, de nagypénteken is játszanak meccseket a megyében. Nem lesz teljes a megyei I. osztály fordulója.

Munkatársunktól

A kék mezes Apátfalva ezúttal a listavezető SZVSE vendége lesz szombaton. Fotó: Török János

Egy megyehármas meccsel kezdődik meg a Csongrád-Csanád megyei futballhétvége: a Bordány II. a Zsombót fogadja. Az osztályban szombaton rang­adót is játszanak, hiszen az első helyen álló Csongrád a második Ásotthalmot fogadja, a bajnoki címet, és így a feljutást is befolyásolhatja a meccs kimenetele.

A megyei I. és II. osztályban is a sereghajtóval játszik az első helyen álló csapat: az SZVSE az Apátfalvát fogadja, míg az FK 1899 Szeged a Zákányszékhez utazik a hétvégén. A Vasutasok üldözője, a Szeged-Csanád GA II. nem játszik ezen a hétvégén, míg az FK Szeged riválisa, a Balástya a Tömörkényhez lá­togat. 

A hétvége programja, me­­gyei I. osztály, szombat, 16.30: Kiskundorozsma–Bor­­dány, Makó II.–Deszk, SZVSE-PizzaMonster–ContiTech-Apátfalva, Algyő–Mórahalom, DAFC Szeged–Szentesi Kinizsi, Hódmezővásárhelyi FC II.–UTC. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Tiszasziget meccset május 4-re halasztották. Megyei II. osztály, péntek, 16 óra: Szegvár–Üllés. Szombat, 16.30: Tömörkény–Balástya, Csanytelek–Mindszent, Zákányszék–FK 1899 Szeged-SZEOL, Mártély–Csengele. Vasárnap, 14.30: Szegedi Pázsit SE–St. Mihály. 16.30: Sándorfalva–Székkutas. Megyei III. osztály, csütörtök, 17.30: Bordány II.–Zsombó. Szombat, 16.30: ContiTech-Csanádpalota–Baks, Csongrád–Ásotthalom, Fábiánsebestyén–Földeák. Vasárnap, 16.30: Öttömös–Röszke, Pusztamérges–Kistelek. Megyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 16.30: Sándorfalva II.–Dóc. Vasárnap, 14.30: Bordány III.–Algyő II. 16.30: Kiskundorozsma II.–Üllés II., Tömörkény II.–Domaszék, Balástya II.–Szatymaz. 17 óra: Csengele II.–Forráskút. Szabadnapos: az Ópusztaszer. Tisza–Maros csoport, péntek, 16.30: Maroslele–FK 1899 Szeged II. Szombat, 16.30: Kübekháza–Szegvári MAS SE, Gyálarét–Maros-menti UFC. Vasárnap, 16.30: Nagylak–Deszk II., UTC II.–Csongrád II., Újszentiván-Pázsit II.–Eperjes. Szabadnapos: a Szikáncs. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában