Helyi sport

2022.04.08. 10:42

Szegeden dől el a hetedik hely sorsa

Munkatársunktól

 Mindent eldöntő, harmadik mérkőzésre lesz szükség, ugyanis a Szeged SZTE OB I.-es női vízilabdacsapata a vártnál sokkal simább, 12–5-ös vereséget szenvedett a III. kerületi TVE otthonában szerdán este. Ezzel az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása 1–1-re módosult, ma 14.30-tól jön az utolsó ütközet hazai medencében, a Tiszavirág Sportuszodában. 

 

– Jobban akarták a győzelmet – vélekedett a lefújást követően Tátrai Szonja, a szegediek centere, miután gratulált a hazaiaknak. 

 

– Ha magamból indulok ki, akkor valószínűleg fejben volt problémánk a mérkőzésen, mert a fizikumunk megvolt hozzá, hogy nyerjünk. Túl kell lépnünk ezen a mérkőzésen, ami nem egyszerű, egy napunk maradt rá. Pénteken délután nem szállhatunk ki vesztesen a medencéből a hetedik hely megszerzése nélkül – fogadkozott. 

 

Fájó vereséget szenvedett a Szeged SZTE az idény egyik legfontosabb összecsapásán. A női vízilabda OB I.-ben 2022-ben közvetlen rivális ellen mindössze Szentesen maradtak alul a szegediek, akkor is tartalékos összeállításban, mert a koronavírus tizedelte a keretet. A kupagyőztes Eger ellen viszont bravúrpontot szereztek, ma viszont még minden adott a szép befejezésre itthon, amihez győzelemre van szükség. Legutóbb ez meggyőző játékkal 13–10-re sikerült Varga Tamás vezetőedző tanítványai­nak. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában