Helyi sport

2022.04.05. 12:10

Vitsek Iván remekelt

A már biztosan négyes döntőben érdekelt Komlót fogadta a férfi asztalitenisz extraliga legutóbbi fordulójában a Floratom Szeged AC.

Munkatársunktól

Párosban a Lukács–Kancsár duó három játszmában kapott ki a Szita–Sabján duótól, a Szántosi–Vitsek kettős azonban ötjátszmás csatában múlta felül az Ahmadian–Bognár duót. 

 

Vitsek egyéniben is remekelt, miután Bognárt és Sabjánt is három játékban győzte le, Ahmadiannal szemben 1–2-ről fordított, így mindhárom találkozóját megnyerte. Rajta kívül Lukácsnak jött össze a győzelem, aki Bognárt múlta felül, szintén három játékban. A többi mérkőzésen egy-egy szettet tudott fogni Kancsár és Szántosi, de győzelmeket nem tudtak szerezni. Utóbbi játékos kapcsán eldőlt, jövőre a bajnoki címért küzdő Pécsben játszik majd. 
A vendégek sikere azonban nem forgott veszélyben, és 8–5-re nyertek Szegeden. 

 

A Floratomra még két bajnoki vár ebben a szezonban: legközelebb április 23-án a Soltvadkert vendégei lesznek a szegediek, majd egy héttel később a Honvéd ellen, hazai pályán zárják a tavaszt. 

 

Lukács Levente: – Vitsek ve­­zérletével a vártnál nagyobb csatára kényszerítettük a né­­gyes döntő házigazdáját. 
Floratom Szeged AC–Komlói Bányász 5–8 
Férfi asztalitenisz extraliga, 16. forduló. 
A szegedi győzelmeket sze­­rezték: Vitsek (3), Lukács, és a Szántosi–Vitsek páros. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában