Helyi sport

2022.05.28. 07:23

A május a Makó Budo Klubé volt

Szabó Imre

A sajtótájékoztatón a két fiatal bemutatta díjait is. Fotó: Szabó Imre

Sikeres hónap volt a május a Makó Budo Klub versenyzői számára – hangzott el az egyesület sajtótájékoztatóján. 

Az elnök, Márton Imre azt mondta, a legnagyobb eredményt alighanem Körömi Ábel ökölvívó érte el, aki ismét ki­harcolta a válogatott kerettagságot, és részt vett a magyar román csapattalálkozón, ahonnan győzelmekkel tért haza. A törökországi EB-n augusztusban várhatóan ugyancsak hazánkat képviselheti. 

Márton Imre arról is beszámolt, hogy a hétvégén az egyesület tékvandósai részt vehettek Hatvanban egy 8 ország 270 képviselőjének részvételével zajlott nemzetközi tornán. 

Itt formagyakorlatban Tóth Marcell, erőtörésben pedig Polgár László lett harmadik. A hét második felében Csepelen 67 egyesület 290 versenyzőjének részvételével rendezték meg az ökölvívás utánpótlás magyar kupát. Kis Ferenc edző tanítványai közül Körömi Ábel magyar bajnok lett, Nadobán Alex pedig kis híján döntős, harmadik helyezett lett a maga kategóriájában. 

Az elnök mindkét fiatal versenyzőnek gratulált, és köszönetet mondott mindenkinek, aki segítette őket a felkészülésben. 
Márton Imre arra is felhívta a figyelmet, hogy Gera József elnökségi tag, a tékvandószakosztály elnöke – mint beszámoltunk róla – Makó Város Sportjáért kitüntetést kapott a városnapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában