Helyi sport

2022.05.28. 08:00

Bajnokot avatnak

Az utolsó fordulóra maradt a döntés a megyei I. osztályú bajnoki címet illetően: ha az SZVSE győzelemmel búcsúztatja visszavonuló csapatkapitányát, biztosan aranyérmes. A megyekettőben egy pont kell az FK Szegednek az aranyhoz, a megyenégy Tisza–Maros csoportjának elsősége pedig már elkelt.

Munkatársunktól

Karrierje utolsó meccsét játssza ma Fülöp Tibor, az SZVSE középpályása pedig bajnoki címmel búcsúzhat. Ha csapata nyer, akkor biztos aranyérmes, döntetlennél viszont az lesz a kérdés, nyer-e, és ha igen, mekkora különbséggel teszi ezt a Szeged-Csanád GAII. 

A megyekettőben egyszerűbb a képlet, ha az FK 1899 Szeged egy pontot szerez a Csengele otthonában vasárnap, akkor biztos bajnok még úgy is, ha a Balástya legyőzi a Pázsitot idegenben. A megyenégy Tisza–Maros csoportjának elsősége elkelt, miután egy pótolt meccsen legyőzte a Maros-menti UFC-t a Csongrád II. 

A hétvége teljes programja, megyei I. osztály, szombat, 17.30: Bordány–Tiszasziget, Kis­­kundorozsma–DAFC Szeged, Makó II.–Algyő, ContiTech-Apát­falva–Hódmezővásárhelyi FC II., SZVSE-PizzaMonster–Mórahalom, Deszk–Szentesi Ki­­nizsi, Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–UTC. 

Megyei II. osztály, szombat, 17.30: Mártély–Csanytelek, Szegvár–Sándorfalva, St. Mihály–Székkutas. Vasárnap, 15.30: Szegedi Pázsit SE–Balástya. 17.30: Tömörkény–Zákányszék, Üllés–Mindszent. 18 óra: Csengele–FK 1899 Szeged. 

Megyei III. osztály, szombat, 16 óra: Röszke–Zsombó. 17.30: Kistelek–Baks. Vasárnap, 17.30: Öttömös–Ruzsa, Pusztamérges–Szőreg, Ásotthalom–Földeák. Megyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 17.30: Sándorfalva II.–Üllés II., Domaszék–Dóc. Vasárnap, 16 óra: Bordány III.–Forráskút. 17.30: Kiskundorozsma II.–Csengele II. Algyő II.–Balástya II. A Tömörkény II. szabadnapos. Tisza–Maros csoport, szombat, 17.30: Gyálarét–Szikáncs. Vasárnap, 10 óra: Maros-menti UFC–Deszk II. 17.30: Kübekháza–Maroslele, UTC II.–Nagylak, Újszent­iván-Pázsit II.–MAS SE, Csongrád II.–FK 1899 Szeged II. Szabadnapos: Eperjes. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában