Alsóházi rangadót is rendeznek a hétvégén, újra Szentesen játszik a Szegedi VSE

2022.05.20. 09:00

Eldőlhetnek a bajnoki címek

Kulcsfontosságú fordulót rendeznek a hétvégén a labdarúgó megyei I. osztályban, hiszen amennyiben a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. nem tud nyerni a DAFC otthonában, miközben az SZVSE begyűjti a három pontot, akkor már bajnokként várhatja az utolsó játéknapot.

Munkatársunktól

Újabb felvonás a megyeegy két bajnokesélyes csapata között, győzelmi kényszerben játszanak. Fotó: Kuklis István

A két NB III.-as klub tartalékcsapatainak meccseivel kezdődik a hétvége Csongrád-Csanád megyei labdarúgóprogramja, ma este ugyanis Vásárhelyen játszik egymással a HFC II. és a Makó II. A kupában aratott sikere után ezúttal bajnokin lép pályára Szentesen a listavezető, ám legutóbbi bajnoki meccsén vereséget szenvedő SZVSE. Közben a rivális Szeged-Csanád GA II. a DAFC Szeged bordányi otthonában játszik, és mindenképpen nyernie kell, ha életben akarja tartani aranyérmes reményeit. Az UTC–Bordány meccs is kiemelt fontossággal bír a megyeegy hétvégéjén.

A megyei II. osztályban ha­­­zai pályán játszik az FK 1899 Szeged és a Balástya is: előbbi az Üllést, utóbbi pedig a Szegvárt fogadja szombaton. Ha a balástyaiak nem tudnak nyerni, miközben az FK Szeged begyűjti a három pontot, akkor két fordulóval a vége előtt már a szegediek bajnoki címe is biztosnak mondható.

A megyeháromban a Baks–Ásotthalom lesz a hétvége rangadója, ahol dobogós csapatok találkoznak. A listavezető Csongrád a Földeákhoz utazik. 

A hétvége megyei programja, megyei I. osztály, péntek, 18 óra: Hódmezővásárhelyi FC II.–Makó II. Szombat, 17.30: UTC–Bordány, Ti­­szasziget–Deszk, Szentesi Ki­­nizsi–SZVSE-PizzaMonster, Mórahalom–ContiTech-Apátfalva, Algyő–Kiskundorozsma, DAFC Szeged–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. 
Megyei II. osztály, szombat, 17.30: Sándorfalva–Mártély, Csanytelek–Zákányszék, FK 1899 Szeged-SZEOL–Üllés, Mindszent–St. Mihály, Székkutas–Szegedi Pázsit SE, Balástya–Szegvár. Vasárnap, 18 óra: Csengele–Tömörkény. 
Megyei III. osztály, szombat, 17.30: Zsombó–Kistelek, Baks–Ásotthalom. Vasárnap, 17.30: Földeák–Csongrád, Szőreg-DSC–Öttömös, Ruzsa–Bordány II. 
Megyei IV. osztály, Ho­­mok­háti csoport, szombat, 16 óra: Bordány III.–Kiskundorozsma II. 17.30: Domaszék–Sándorfalva II. Vasárnap, 17.30: Tömörkény II.–Algyő II., Balástya–Csengele II., Forráskút–Ópusztaszer. Szabadnapos: Üllés II. 
Tisza–Maros csoport, szom­­bat, 15 óra: MAS SE–Gyá­­larét. 17.30: Szikáncs–UTC II., FK Szeged II.–MUFC-Duocor, Csongrád II.–Kübekháza. Vasárnap, 17.30: Nagylak–Maroslele, Deszk II.–Eperjes. Szabadnapos: Újszent­iván-Pázsit II. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában