Magabiztos siker

2022.05.11. 11:25

Fotókon a Guardians vasárnapi győzelme

Remek második félidei teljesítményével végül magabiztos győzelmet aratott a Guardians amerikaifutball-csapata a DEAC Gladiators fölött: a nagyszünetben csupán egy pont volt a szegediek előnye, ám végül fölényes, 51–15-ös győzelmet arattak hajdúsági ellenfelükkel szemben.

Szeged – 2022.05.08. Guardians-DEAC Gladiators amerikai focimeccs a SZEOL pályán. Képen: Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

Van a sportban egy filozófia, ami szerint csak csináld a feladatodat. Ezen a meccsen mi ezt maximálisan jól hajtottuk végre. Meglett a felkészülés eredménye, és itt szeretném kiemelni a szurkolók támogatását, hiszen rengetegen kijöttek, tizenkettedik emberünk voltak – mondta Baranyi Ernő, az Őrzők edzője. 


Három mérkőzés után így két győzelemmel és egy vereséggel áll a Guardians a Divízió I.-ben, újoncként pedig ez abszolút jó eredménynek mondható. A csapatra legközelebb egy ko­­moly kihívás vár, hiszen a Budapest Cowbellshez látogatnak, ők tavaly döntőt játszottak ebben a ligában, és idén is a bajnoki cím egyik esélyesének számítanak. 
A Cowbells elleni edzőmeccsen csúnyán kikaptunk, bár ott még nem igazán találtuk önmagunkat. Ha ezt a hozzáállást és fegyelmezettséget tudjuk hozni, akkor egy nagyon kiélezett meccs is kerekedhet ebből – zárta Baranyi Ernő. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában