Óriási tapsot kapott Magyar György, aki utolsó hazai mérkőzésén lépett pályára

2022.05.23. 12:35

Győzelemmel búcsúzott a Makó - Fotók

Sirokmán a végén duplázott. Sokáig úgy tűnt, Popgeorgiev (zöldben) lövi a meccs egyetlen gólját. Fotó: Kuklis István

3–0-s győzelemmel búcsúztatta legendáját a Makó FC. Siha Zsolt csapata a labdarúgó NB III. utolsó előtti, 37. fordulójában a Gerjent győzte le itthon, Magyar György zöld-sárga búcsúmeccsén.Érzelmekkel telve indult a találkozó, hiszen a kezdő sípszó előtt a szezon végén makói csapatától búcsúzó, kezdőcsapatba jelölt Magyart köszöntötték a szurkolók és a vezetők. Egy szabadrúgást követően a kilencedik percben Popgeorgiev juttatta vezetéshez a hazaiakat. Major lövését a kapus még oldalra ütötte, de Sziklási középre emelését már belőtte. 

Uralták a játékot a hagymavárosiak a szünetet követően is, újabb gólt viszont csak a hajrában szereztek, de akkor kettőt. Mindkétszer szöglet után Sirokmán volt eredményes. Először egy óriási kavarodást követően reagált ő a leggyorsabban, míg másodszor egy parádés találatot jegyzett sarokkal. Vasárnap 17 órától a második Balassagyarmat otthonában zárja a bajnokságot a Makó. 

Siha Zsolt: – Egy élő legenda búcsúzott a szép számú közönségtől. Köszönöm neki, hogy segítette a munkánkat az elmúlt három évben. Azt kívánom, hogy az edzői pályafutása legalább annyira sikeres legyen, mint játékosként volt. 

Makó FC–Gerjen 3–0 (1–0)

Labdarúgás, NB III., Közép csoport, 37. forduló. Makó, 600 néző. 
Vezette: Molnár Réka (Czeglédi, Kulcsár). 
Makó FC: Bordás – Juhász J. (Dóra D., 68.), Seres, Popgeorgiev, Magyar Gy. (Zámbori D., 91.), Sirokmán, Major E., Rabecz (Heidrich, 82.), Pócs T., Sziklási, Rózsahegyi (Nikic, 68.). 
Edző: Siha Zsolt. 
Gerjen: Schener – Hegedűs, Prantner (Cseh, a szünetben), Nagy M., Erdélyi, Buzás (Laták, 89.), Dombi, Blatt, Maka, Hanol, Major P. Edző: Bojan Lazic. 
Gólszerzők: Popgeorgiev (9.), Sirokmán (84., 91.). 
Kiállítva: Erdélyi (46.). 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában