Egyre fokozódnak az izgalmak

2022.05.13. 10:52

Innentől minden hétvége sorsdöntő lehet a megyei labdarúgásban, ma este már játszanak

Ma egy villanyfényes megyei I. osztályú mérkőzéssel kezdődik meg a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok újabb hétvégéje. Akár bajnokot is avathatnak hétvégén, és az már ma ki is derül, erre lesz-e esély.

Munkatársunktól

Kormányos Kolosék ezúttal rangadót játszanak a már biztos legalább harmadik Tiszasziget ellen. Fotó: Török János

Fotó: Török János

Győzelmi kényszerben lép pá­lyára ma este 19 órától a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. az Algyő ellen, hiszen ha a szegediek nem tudják hozni a meccsüket, holnap viszont az SZVSE legyőzi a rangadón a Ti­­szaszigetet, akkor két körrel a bajnokság vége előtt biztosan bajnoknak mondhatja magát.A megyekettőben a listavezető FK Szeged a St. Mihály vendége lesz, a Balástya Mártélyra, a Csengele pedig Üllésre látogat. 
 

A hétvége programja, me­­gyei I. osztály, péntek, 19 óra: Szeged-Csanád Grosics Aka­­démia II.–Algyő. Szombat, 17.30: SZVSE-PizzaMonster–Tiszasziget (Mórahalmon), Deszk–Bordány, Kiskundorozsma–Hódmezővásárhelyi FC II., Makó II.–Mórahalom (Kis­zomboron), ContiTech-Apát­falva–Szentesi Kinizsi, DAFC Szeged–UTC (Bordányban). Me­­gyei II. osztály, szombat, 17.30: Tömörkény–Csanytelek, Zákányszék–Sándorfalva, Mártély–Balástya, St. Mihály–FK 1899 Szeged-SZEOL (Tápén). Vasárnap, 15 óra: FC Szegvár–Székkutas. 15.30: Szegedi Pázsit SE–Mindszent (Újszent­ivánon). 17.30: Üllés–Csengele.

Megyei III. osztály, szombat, 17.30: Csongrád–Baks, Kistelek–Röszke, ContiTech-Csanádpalota–Ruzsa. Vasárnap, 17.30: Ásotthalom–Zsombó, Bordány II.–Szőreg-DSC, Pusztamérges–Földeák. Megyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 17.30: Csengele–Tömörkény II., Sándorfalva II.–Szatymaz, Dóc–Forráskút, Ópusztaszer–Bordány III. Vasárnap, 17.30: Kiskundorozs­­ma II.–Balástya II., Algyő II.–Üllés II. A Domaszék szabadnapos. Tisza-Maros csoport, szombat, 17.30: Kübekháza–Nagylak, Újszent­iván-Pázsit II.–Deszk II., Eperjes–FK 1899 Szeged II. Vasárnap, 17.30: Maroslele–Szikáncs, UTC II.–MAS SE. A Maros-menti UFC–Csongrád II. meccset május 26-ra halasztották, a Gyálarét szabadnapos. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában