Félt a visszajelzésektől, végül jó élményeket szerzett a műsor által

2022.05.06. 17:30

Kétpúpú tevével nyert milliókat a szentesi vízilabdázó

A szájról olvasás nem volt az erőssége, de végül több mint hétmillió forintot nyert a TV2 Szerencsekerék c. műsorában Garancsy András, az OB I.-es Metalcom Szentes vízilabdázója. A nyeremény mellett a pozitív visszajelzések tették boldoggá a 26 éves játékost.

Becsei Dávid

A szájról olvasós feladat. Kasza Tibor (balról) alaposan feladta a leckét Garancsy Andrásnak. Fotó: tv2

Pásztor Anna énekessel és a Pityke becenevű civillel küzdött meg a Szerencsekerékben Garancsy András. Kétmillió-hatszázhuszonötezer forintot gyűjtött össze, amelyért egy végső megoldásra volt szükség. Sivatagi járgány témakörben olyan jól sikerült a betűkérés a szentesi vízilabdázónak, hogy rögtön rávágta a megoldást.Ahogy lejött az utolsó témakör, egyből a quad és a teve jutott eszembe. Ezek alapján kértem a betűket, ami olyan jól sikerült, hogy rögtön tudtam a megoldást – emlékezett vissza a korábban felvett adásra. 
 

Az addig összegyűjtött pénzösszeg mellett a jó megoldás további ötmillió forintot jelentett számára egy jó pörgetéssel, valamint két tárgynyereményt is begyűjtött. Egy fülhallgatót és egy rákollós edényfogót. 
A szájról leolvasós játék nem ment, egyet sem sikerült kitalálnom. Nem tudom, hogy én voltam ebben ennyire rossz, vagy Kasza Tibi beszélt ennyire furán – jegyezte meg nevetve arra a kérdésünkre, hogy melyik feladat izzasztotta meg leginkább. 
 

Úgy fogalmazott, érdekes volt megtapasztalni, miként működik egy ilyen nagy volumenű show-műsor, a nyeremény pedig már hab volt a tortán. 
Nagyon jó élményekkel gazdagodtam a felvételen, és most az adás után is. Picit féltem, hogy milyen visszajelzéseket kapok például a barátaimtól, éppen emiatt kevés emberrel osztottam meg, hogy látható leszek majd a televízióban. A visszacsatolások alapján meglepően sokan nézték az adást. Rengeteg pozitív komment érkezett, mindenki dicsért, hogy jól szerepeltem – beszélt személyes tapasztalatairól. 
 

A jó hangulatról az egész játék alatt a szegedi származású műsorvezető, Kasza Tibor gondoskodott. Andris a terveit is megosztotta velünk nyereményével kapcsolatban. 
Egy biztos, drága órát vagy autót biztosan nem veszek az összegből. Szeretnék befektetni, illetve elmenni Balira, ahol az egyik legjobb barátom dolgozik. Ha már ott leszek, akkor beutaznám Indonéziát, az viszont nem valószínű, hogy az elkövetkezendő évben lenne erre egy teljes hónapom – árulta el a részleteket. 
 

Garancsy Andrásra és csapatára, a Metalcom Szentesre június első napjaiban még osztályozó mérkőzés vár az első osztályú tagság megtartásáért az OB I/B ezüstérmese ellen. 
Minden rendben velünk, fizikálisan jó állapotban vagyunk, az viszont látszik, hogy fejben szétestünk. Mentálisan kell majd a topon lennünk az osztályozón, és akkor nem lesz kérdés, jövőre is OB I.-es csapata lesz Szentesnek – jegyezte meg Garancsy András. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában