Kétgólos meccsen játszott döntetlent a HFC

2022.05.16. 13:00

Mindent megtettek

Munkatársunktól

A sárga-kék mezes vásárhelyiek a második félidőben többet tettek a győzelemért, de be kellett érniük a döntetlennel. Fotó: Török János

Két ellentétes félidőt követően 1–1-es döntetlennel mutatkozott be a Hódmezővásárhelyi FC kispadján a Koncz Zsoltot váltó Antal Krisztián a Monor ellen a labdarúgó NB III. Közép csoportjának 36. fordulójában. 

Kereste önmagát az első percekben a HFC, amelynek következtében két-három alkalommal a monori támadók a hazai védők mögött többször gólhelyzetbe kerültek. Ezekből sikerült egyet gólra váltaniuk a vendégeknek a 13. percben. 

Az első játékrész dereka környékén már egyre többször alakított ki ígéretes szituációkat a hazai együttes is, többnyire szélről érkező beadások kecseg- tettek gólszerzési lehetőséggel. A vásárhelyi öröm viszont még elmaradt, így a szünetben a szakmai stáb cserékkel próbált változtatni a játék képén. Ez bevált, szemmel láthatóan többet birtokolta a labdát a Vásárhely, de veszélyes kontrákból is akadt. A 70. percben Molnár Ádin egyenlített, majd két perccel később őt rúgta fel Kántor hátulról, amiért piros lapot mutatott fel a játékvezető. 

A hajrában még felívelésekből és pontrúgásokból veszélyeztetett a hazai csapat, amely összességében közelebb állt a három pont megszerzéséhez. 
Vasárnap 17 órától utolsó hazai mérkőzésén idén a bajnoki címet már korábban megszerző Kozármislenyt fogadja a HFC. 

Antal Krisztián: – Úgy érzem, a csapat ebben a helyzetben mindent megtett. Volt esélyünk a három pont megszerzésére is, de meg kellett elégednünk a döntetlennel, Jól küzdöttünk, köszönjük a szurkolóinknak a biztatást. 

Hódmezővásárhelyi FC–Monor 1–1 (0–1)

Labdarúgás, NB III., Közép csoport, 36. forduló. Hódmezővásárhely. Vezette: Kovács Tamás (Molnár A., Németh B.). HFC: Weszelovszky – Asztalos (Németh K., 60.), Molnár B., Huszár, Ondrejó, Tapiska (Kiss K., a szünetben), Bata, Molnár Á., Mezei O., Pilán (Orosz M., a szünetben), Hegedűs M. Edző: Antal Krisztián. Monor: Bozsó – Nagy T., Barthel, Haragos, Varga Ö., Papp R. (Rácz, 63.), Hulicsár (Hegedűs B., 88.), Juhász Zs., Szabó Zs., Markos (Kocsis, 75.), Kántor. Edző: Kurucsai Milán. Gólszerzők: Molnár Á. (70.), ill. Szabó Zs. (13.). Kiállítva: Kántor (72.). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában