Sikeréhesen és bizakodva nyilatkozott Davi Pozzobon és Tomas Dileo is hazájából

2022.06.17. 11:38

Hosszabbítottak a légiósokkal

Davi Pozzobon (balról) és Tomas Dileo. Archív Fotó: Kocsis Alíz

Jó hírekkel jelentkeztek videóüzenetükben a szurkolóknak a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I.-es röplabdacsapatának légiósai. A brazil Davi Pozzobon és az argentin Tomas Dileo is a Tisza-parti együttest erősíti a következő idényben is.– Brazíliában pihenek a családommal, de ma jó hírekkel szolgálok. 

A következő szezonban is a Vidux-Szegedi RSE játékosa leszek – kezdte beszámolóját a szegediek brazil 4-es ütője. 

 Pihenek, hogy készen álljak a következő, szerintem remek szezon kihívásaira. Minden célunkat szeretnénk elérni, és remélem, tudok ebben segíteni! Ez lesz a második idényem Szegeden. Imádom a várost és a csapatot is. Újra megpróbáljuk kiharcolni az Extraligába jutást, nagy kihívás ez számunkra. Továbbra is családként játszunk egymásért, a csapatért, a klubért és az Extraligáért! Nagyon örülök, hogy egy újabb évig Szegeden játszhatok! Az egész szezonban nagyon várjuk a szurkolókat a Lilába! Néhány nap, és újra Szegeden leszek. Hamarosan találkozunk! 

– ígérte meg a bajnoki álomcsapatba is bekerülő játékos. 
 Sziasztok, szegediek! Hogy vagytok? A következő szezonra én is visszatérek a csapathoz! 

– mesélte büszkén a Pozzobonhoz hasonlóan álomcsapattag argentin feladó videójában. 

Nagyon boldog és izgatott vagyok a hosszabbítás miatt. Remélem, minden szurkolót újra látok majd! A döntésem oka, hogy remekül érzem magam a srácokkal. Jövőre még az ideinél is jobb szezont zárhatunk, meg tudjuk nyerni a bajnokságot! Fantasztikus emberekkel találkoztam Szegeden, jó helyen vagyok. Imádom a várost! Nagyon keményen kell dolgoznunk a céljaink eléréséért 

– fogadkozott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában