Helyi sport

2022.06.15. 13:13

Két érmet is begyűjtöttek

Nagyszerű eredményekkel zárták a Diákolimpia országos döntőit az algyői Fehér Ignác Általános Iskola leány kézilabdacsapatai. A IV. korcsoportban bronzérmesek lettek az algyői lányok, míg a III. korcsoportban döntőbe jutottak, ahol a Balmazújvárosi Általános Iskolától szenvedtek vereséget.

Előbbiben a gólkirálynő Ács Emese lett, míg utóbbiban két egyéni elismeréssel térhettek haza az algyőiek. A legjobb kapusnak Makra Izabellát választották meg a szakemberek, míg a gólkirálynő Bencsik Enikő lett. Mindkét helyezés történelmi a község iskolájának életében, ugyanis korábban nem sikerült felállniuk a dobogóra a Diákolimpián leány kézilabdában.

A IV. korcsoportban hibátlanul meneteltek a csoportkörben, majd a döntőben is szoros mérkőzést követően szenvedtek 24–21-es vereséget a hajdúságiaktól.

Az ezüstérmes csapat névsora: Becsek Enikő, Forgó Noémi, Bogdán Orsolya, Molnár Méda, Pécsi Petra, Hermán Aisa, Makra Izabella, Frank Maja, Kovács Panna és Tóth Lotti. Edzők: Koczkás András, Szepesi Dániel és Pócs Tamás.

A bronzérmes csapat tagjai: Farkas Flóra, Nyilas Réka, Makra Iza, Nyerges Emese, Nagy Lenci, Kőházi Mira, Bálint Harmati Linett, Becsek Enikő, Ács Emese, Molnár Zengő, Temkó Kata, Bogdán Orsolya, Forgó Noémi. Edzők: Koczkás András és Retkes Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában