Helyi sport

2022.06.25. 10:17

Új pozícióban a kapitány

Munkatársunktól

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II.-es labdarúgócsapatának korábbi kapitánya, Germán Tamás (35) visszavonult az aktív futballtól. Ám az NB I.-ben is megfordult, a szegedi klubban kilenc évet lehúzott korábbi támadó nem szakadt el az egyesülettől, de már nem futballcipőben, hanem laptoppal és telefonnal segíti Adem Kapics sportigazgató munkáját. 

Germán ugyanis a Szeged-­Csanád GA klubmenedzsereként folytatja tovább a Tisza-parti munkáját. Furcsa a helyzet, és még szoknom kell, hogy az öltözőfolyosóra lépve nem jobbra kell indulnom, ha­­nem balra, az edzői öltözőbe. Előfordult már, hogy rossz irányba léptem. Nagyon örülök, hogy itt tudtam ma­­radni a klubban, és tevékenyen tudok segíteni a célok elérésében. Egyelőre a munkaidőm nagyobb részét a tanulás teszi ki, figyelem azt, hogy mi és hogyan történik. Kisebb feladatokat már kaptam, például az érkező játékosok ügyében, vagy éppen az edzőmeccsek szervezésében. Igyekszem most a „másik oldalon” is mindent megtenni, hogy sikeresen működjön és szerepeljen a csapat – nyilatkozta a klub hivatalos közösségi oldalán Germán. 

A Szeged-Csanád GA az első felkészülési mérkőzését jövő szerdán 18 órakor játssza az NB III.-as Hódmezővásárhelyi FC ellen. 
A klub közben leigazolta a bal lábas középpályást, Micsinai Tamást (24), aki a Budafok színeiben szerepelt az NB I.-ben is. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában