Ulsan Hyundai

2022.07.11. 11:21

Ádám Martin érkezését bejelentette új klubja

Véget értek a találgatások, fény derült a forráskúti NB I.-es gólkirály új klubjára. Ádám Martin a dél-koreai első osztályú labdarúgó-bajnokságot vezető Ulszan Hyundai csapatában folytatja a pályafutását.

Becsei Dávid

Ádám Martin a forráskúti futballpályán.

Fotó: Kuklis István

A hatszoros magyar válogatott labdarúgó érkezését hétfőn délelőtt jelentette be új csapata. Ezzel egyidejűleg a Paksi FC hivatalos honlapján köszönt el a játékostól. Ádám Martint 2026 nyaráig kötötte szerződés a paksi együtteshez, amelyből az Ulsan Hyundai most kivásárolta.

– Nagyon sokat köszönhetek Paksnak, a legjobb döntés volt karrierem során, hogy két éve ide igazoltam. Egy ilyen tavalyi szezon után azonban jött egy olyan szakmai lehetőség, amivel ilyenkor élni kell. Kiváló bajnokság jó csapatánál próbálhatok tovább fejlődni, de mindig meleg szívvel fogok visszagondolni Paksra. Mindent hálásan köszönök a klub valamennyi munkatársának és a szurkolóknak egyaránt – nyilatkozta a magyar klub honlapján a harmincegy találattal a 2021–2022-es NB I.-es idényben gólkirály 27 éves játékos.

Az Ulsan Hyundai 21 mérkőzést követően ötpontos előnnyel vezeti hazája bajnokságot. Nem Ádám lesz az egyedüli magyar, mivel legutóbb a ZTE-t erősítő Koszta Márk is a csapat játékosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában