Helyi sport

2022.07.04. 10:46

Visszatért a Szedeák korábbi játékosa

Kovács Ádám ismét a Szedeákban játszik a következő szezonban. Fotó: Penovác Károly/MW

Fotó: Penovác Károly

Tapasztalt magyar kosarassal erősített a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely megállapodott Kovács Ádámmal. A 29 éves, 200 centiméter magas kosaras korábban már két időszakban is, a 2017-2018-as és a 2019-2020-as szezonban is szerepelt már a szegedi együttesben, 2020 februárjában egy súlyos térdsérülés vetett véget az idényének. A legutóbbi szezonban a B csoportos MAFC-ban játszott, amelynek színeiben mérkőzésenként 20 percet töltött a pályán az alapszakaszban, 10 pontot, 3.5 lepattanót és 2.5 gólpasszt átlagolt.

– Nagyon örülök, hogy újra Szegeden játszhatok! Mindenképpen nagy kihívás lesz és már nagyon várom a következő szezont. Az elmúlt két évben megkülönböztetett figyelemmel követtem a Szedeák szereplését, nagyon egységes, jó kosárlabdát játszó csapat volt és remélem, hogy ez folytatódni fog. Úgy gondolom, jó a magyar állomány és megfelelő légiósokkal szép idény lehet a következő is – mondta a szegediek régi-új játékosa.

– Örülök, hogy Ádám ismét csatlakozik hozzánk, a korábbi szegedi időszakok során meggyőzött bennünket a tudásáról. Tökéletesen ismeri a klubot és a közeget, biztos vagyok abban, hogy a játékával és a személyiségével újra a segítségünkre lesz majd – nyilatkozta Kovács Ádámról a csapat vezetőedzője, Simándi Árpád.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában