Helyi sport

2022.07.01. 10:55

Strandfocival zárnak

Munkatársunktól

Jutalomjáték a szezon végén. A nagypályás idény befejeztével a strandlabdarúgó NB II.-vel zárja az idényt a Bordány és az Üllés női labdarúgócsapata. 

Jövő szombaton és vasárnap Balatonlellén rendezik a másodosztályú női strandlabdarúgó-bajnokságot, amelyre két Csongrád-Csanád megyei klub is nevezett. 

Kikapcsolódás és levezetés lesz számunkra a strandfoci, mivel a munkahelyi elfoglaltságok miatt csak korlátozottan tudunk rá készülni – árulta el érdeklődésünkre Rácz Tamás, a bordányiak edzője. A nagypályás megyei bajnokságban a negyedik helyen végeztünk. A szezon előtt aláírtam volna ezt az eredményt, utólag viszont picit csalódott vagyok, mert odaérhettünk volna a dobogóra a mutatott teljesítményünk alapján – folytatta. Rácz Tamás kedvét az üllésiek indulása hozta meg a strandlabdarúgáshoz, először próbálják ki magukat homokban is. 

A Bordány a B csoportban a Kaposvárral, a Külkerrel és a Mázlista FC-vel, míg az Üllés a D jelű négyesben szerepel a Dunaújvárossal, a Picinhusommal és az FC Ajkával. 

A megyei nagypályás bajnokságot a negyedik helyen zárták a bordányiak (képünkön), míg az Üllés a dobogón végzett. Fotó: Bordány SK


 

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában