Új edző Deszken

2022.07.01. 10:57

Csordás József váltotta Papp Endrét a kispadon

Munkatársunktól

Megvan, ki irányítja a deszki labdarúgókat. Archív fotó: Karnok Csaba

Megnevezte edzőjét a következő szezonra a megyei I. osztályban érdekelt Deszki SC. Az már korábban ismert volt, hogy a csapattól távozott Papp Endre, aki az utolsó bajnokit követően jelentette be, hogy nem folytatja a csapat élén, a helyére pedig ismerős szakember ül le a kispadra. 

A deszki csapat irányítását ugyanis Csordás József vette át, aki az előző idény folyamán is többször besegített a felnőtt csapatnak, legutóbb pedig a szőregi egyesületnél dolgozott. A deszkiek tudatták azt is, a csapatot a következő szezonban is a megyei I. osztályba nevezték be. 

A Deszki SC 3 év után tért vissza a megyei I. osztályba az elmúlt szezonban, ahol újoncként a kilencedik helyen végzett, ráadásul bejutott a megyei magyar kupa döntőjébe, ezzel pedig kvalifikálta magát a sorozat országos főtáblájára is. 

Papp Endre öt évet töltött el a deszki csapat élén, vezetésével háromszor is dobogón végzett a csapat a megyei II. osztályban, majd a megyeegyben is sikerült kiharcolnia a bennmaradást az újonc csapatnak. 

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában