Helyi sport

2022.07.24. 18:37

Pozitívan várhatja a bajnoki rajtot a HFC

A Hódmezővásárhelyi FC NB III.-as labdarúgócsapata sok hiányzója nélkül, mégis magabiztos sikerrel zárta a Szeged-Csanád GA II. elleni felkészülési mérkőzést.

Antal Krisztián csapata három gólt szerzett Szegeden.

Fotó: Török János

Utolsó felkészülési mérkőzésén biztató játékkal három góllal verte a megyei I. osztályú rajtra készül Szeged-Csanád GA II. együttesét az NB III.-as Hódmezővásárhelyi FC.

Még úgy is jól sikerült tehát a főpróba, hogy hiányzott Hunya Krisztián, Asztalos Dávid, Povázsai Zsolt, Pesuth Simon, Bata Csongor, Zabari Dávid – gyanítható, közülük többen is kezdők lehetnek majd az Újpest II. elleni bajnoki rajton.

A HFC-ből Hegedűs Martin két gólt szerzett, egyet az első, egyet a második félidőben, míg a harmadik vásárhelyi találat Tapiska Géza nevéhez köthető.  

A hódmezővásárhelyi csapatban a héten írta alá szerződését a rutinos belső védő, Hunya, valamint Pesuth is, míg hét közben Szarvason szintén győzött a HFC Bata és Schildkraut Krisztián góljai révén.

Antal Krisztián: – Apróbb sérülések miatt foghíjasan álltunk fel, de ezzel az összeállítással is úgy hoztuk le a meccset, hogy pozitívan zárhattuk le a felkészülési időszakot, és várhatjuk a bajnoki rajtot.

Szeged-Csanád GA II.–Hódmezővásárhelyi FC 0–3 (0–1) 

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Szeged, Szent Gellért Fórum edzőpályája.

Szeged-Csanád GA II.: Vaits – Nagy, Gyuga, Ábrahám, Dudás L. – Lestyán, Csorba, Gál – Kapic A., Tóth P., Holcsik. Játszott még: Hecko, Mahler, Maronyai. Vezetőedző: Andorka Péter.

HFC: Füstös – Orosz M., Ondrejó, Molnár B., Antman – Hegedűs M. – Pesuth, Erhardt D., Schildkraut, Irmes – Kenderesi. Csere: Tapiska, Barta, Fődi, Krisztin. Vezetőedző: Antal Krisztián.

Gólszerzők: Hegedűs M (2), Tapiska.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában