Jön az első edzőmeccs

2022.08.01. 15:41

Bokszedzés törte meg a Szegedi VE felkészülésének monotonitását

Ötödik hetébe lépett az OB I.-es Szegedi VE férfi vízilabdacsapatának felkészülése a bajnokságra, amely jelenállás szerint október 8-án rajtol. Kiss Csaba vezetőedző elégedett az eddig elvégzett munkával, amelynek negyedik etapját színes, de fárasztó programokkal zárták le a pólósok.

Becsei Dávid

A Szegedi VE játékosai mellőzték a labdát és megismerkedtem többek között a boksszal és a cselgánccsal.

Fotó: Kuklis István - archív

110 nap. Ennyi idő telt el a Szegedi VE utolsó tétmérkőzése óta. Bóbis Botondék április 13-án a Pécset győzték le és szerezték meg a hetedik helyet a bajnoki tabellán. Amennyiben az OB I. a jelenlegi információkkal megegyezően október 8-án kezdődik, akkor még hatvannyolc nap áll a csapatok előtt tétmérkőzés nélkül. A legtöbb klub a hosszúra nyúlt szünet ellenére már gőzerővel készül az őszi folytatásra. 

– Az Európa-bajnokság miatt később induló hazai pontvadászat nem okoz gondot, inkább az jelentett némi bökkenőt, hogy nagyon hamar befejeződött a szezon a Pécs elleni sikert követően. Ezután még voltak levezető edzéseink, amit egy héthetes pihenő követett, majd most ugyanennyi munka. Ha ez letelik, még mindig csak augusztus 20-nál tartunk majd – avatott be a részletekbe Kiss Csaba. 

Új impulzusokban nem volt hiány, hiszen a kemény alapozás negyedik hetét a Szeged Boksz Clubban indította a Szegedi VE, ahol Gál László tartott izzasztó tréninget a vízilabdázóknak. A Gellért Szabadidőközpontban Matics Henrietta sem kímélte Bóbis Botondékat a hot-iron órával, majd Szatymazon a cselgánccsal ismerkedtek meg Szabó Csaba és a Szatymazi Judo SE révén. A fárasztó vendégedzéseket követően az egykori teniszező, Susányi Zsófia jógaóráján pihenték ki. 

Ezen a héten már előkerül az edzéseken a labda is a Tiszavirág Sportuszodában, míg csütörtökön jön a nyár első tesztmeccse a megyei rivális Metalcom Szentes ellen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában