A hónap utánpótlásedzője

2022.08.30. 15:00

Elismerték a HAÁSZ SZUE vezetőedzőjét

Munkatársunktól

Gellért Gábor (középen) nívós elismerést vehetett át.

Július hónap utánpótlásedzőjének választották Gellért Gábort, a HAÁSZ Szegedi Úszó Egylet vezetőedzőjét. Az elismerést a Magyar Sport Házában adták át az alapító Magyar Edzők Társasága, az utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungária képviselői.

– Megtisztelő elismerés, nagyon örültem a díjnak! Különösen jól esett Sós Csaba szövetségi kapitány laudációja, ugyanis kiemelte, hogy az elmúlt évek eredményeit nem egy nagy műhelyből indulva, hanem szorgalommal értem el. Na és persze komoly támogatással, hiszen a Szegedi Úszó Egyletnél a kollégáim fantasztikus munkát végeznek, illetve a szülők kitartása és erőfeszítései nélkül sem értem volna el edzőként ilyen eredményeket. A családomnak is rendkívül hálás vagyok, hiszen türelemmel fogadják, hogy mennyi szabadidőt áldozok mások gyermekeire, és ehhez minden támogatást megadnak, amit ezúton is szívből köszönök! Remélem, hogy újabb szép sikereket hoz a munka, hiszen Pádár Nikolett az ifjúsági világbajnokságon éremesélyesként indul – mondta a díj átvételét követően Gellért Gábor a klub közösségi oldalán.

A perui Limában ma kezdődő ifjúsági világbajnokságon tehát újabb szegedi sikerért szoríthatunk, hiszen Pádár Nikolett a felnőtt világbajnokság és Európa-bajnokságot követően most az ifi vb-n versenyez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában