Remek második félidő

2022.08.03. 20:31

Magabiztos HFC-siker idegenben, négy gólt lőttek

Második bajnokiját is megnyerte a labdarúgó NB III. Közép csoportjában a Hódmezővásárhelyi FC, amely a Cegléd otthonából hozott el három pontot.

Vajgely Pál

Fotó: Hódmezővásárhelyi FC Facebook-oldala

Ugyanannak a kezdő tizenegynek szavazott bizalmat Antal Krisztián, amely vasárnap az Újpest II. ellen is kifutott a pályára. Nehezen lendült viszont játékba a Vásárhely, több megingása is akadt a védelemben, elöl pedig főleg szögletek után tudott veszélyeztetni. Lélektanilag fontos pillanatban, a szünet előtt egy gyors akciót fejezett be Irmes, így mégis előnyből kezdhette a második félidőt a HFC.

A szünet után sikerült megduplázni az előnyt, azonban egy ötperces rövidzárlat után mégis izgulnia kellett a győzelemért a kék-sárgáknak. Deczkit ugyanis szabálytalanul kilökték a labda alól, de a síp néma maradt, ebből szépítettek a hazaiak, majd volt labdájuk az egyenlítésre is. A cserék viszont új színt és lendületet tudtak hozni a HFC játékába, Irmes lépett ki, és csak szabálytalanul tudták megállítani a tizenhatoson belül. A sértett magabiztosan értékesítette a büntetőt, majd még egy kontrát is végig tudott vinni a Vásárhely, amely így végül magabiztos győzelmet aratott Cegléden.

Ezzel a HFC két meccs után hibátlan mérleggel, hat ponttal áll a bajnokságban. 

Antal Krisztián: – Gratulálok a csapatomnak! Amiért jöttünk, azt teljesítettük. Remélem, ez a győzelem erőt ad a folytatáshoz.

Cegléd–Hódmezővásárhelyi FC 1–4 (0-1)
Labdarúgó NB III., Közép csoport, 2. forduló.  Cegléd, 300 néző. Vezette: Katona Balázs (Molnár A., Zahorecz).
Cegléd: Haála – Orlov (Unguerán, 75.), Schmidtka, Rjaskó (Tóth R., 88.), G. Bíró, Annus, Papp Gy. (Szabó G., 88.), Juhász A., Telinger (Barna, 88.), Markó, Ványi (Bozsó, 80.). Edző: Vjacseszlav Jeremejev.
HFC: Deczki – Molnár B., Ondrejó, Tapiska (Barta, 80.), Hunya, Irmes (Kenderesi, 90.), Orosz, Pesuth (Erhardt, 80.), Antman, Schildkraut (Povázsai, 80.), Hegedűs (Bata, 51.). Edző: Antal Krisztián.
Gólszerzők: Rjaskó (74.), ill. Irmes (42., 67., 83., a harmadikat 11-esből), Barta (86.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában