Helyi sport

2022.08.17. 09:41

Megvannak a megyei magyar kupa következő fordulójának párosításai

A tavalyi döntős neonmezes Deszk Csanádpalotán játszik.

Fotó: Kuklis István

Labdarúgás, Csongrád-Csanád megye. Az MLSZ Csongrád-Csanád megyei igazgatóságán megtartották a megyei magyar kupa 2. fordulós selejtezőjének sorsolását. Az első körből továbbjutott csapatokhoz csatlakozott az eddig kiemelt tizenhárom csapat, azaz a tíz megyei I. osztályú klub, valamint a Bordány, az Apátfalva és a Sándorfalva. 

A legjobb 16 közé jutásért, vagyis majd a nyolcaddöntőbe való bejutásért augusztus 31-én, szerdán 17 órától játszanak a csapatok, a továbbjutás pedig egy meccsen dől el. Ha a 90 perc döntetlent hoz, akkor azonnal büntetőrúgások következnek.

Az biztos, hogy egy megyeegyes csapat búcsúzik, hiszen Balástyára majd az Algyő látogat, de szintén osztálybeli riválist kapott a Csanytelek, amely a Székkutast fogadja, és a Csengele is, amely a Sándorfalvával játszhat hazai pályán. A címvédő SZVSE a megyenégyes Gyálaréthez utazik, míg az előző kiírásban döntős Deszk a Csanádpalota vendége lesz.

A megyei kupaselejtező 2. fordulójának párosításai: Apátfalva–Mórahalom, Ruzsa–Mindszent, Szatymaz–Üllés, Csanádpalota–Deszk, Mártély–Tiszasziget, Zsombó–St. Mihály, Balástya–Algyő, Bordány–FK 1899 Szeged, Gyálarét–SZVSE, Forráskút–Kiskundorozsma, Eperjes–Szentesi Kinizsi, Zákányszék–Szegedi Pázsit SE, Földeák–UTC, Tömörkény–Ásotthalom, Csanytelek–Székkutas, Csengele–Sándorfalva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában