Hárman itthon játszhatnak

2022.08.11. 13:15

MOL Magyar Kupa: négy megyei futballcsapat kapott ellenfelet

A Hódmezővásárhelyi FC és a Székkutas NB III.-as, a Deszk és az SZVSE megyei I. osztályú ellenfelet kapott a labdarúgó MOL Magyar Kupa második fordulójának sorsolásán. Az NB I.-es és NB II.-es együttesek – a Szeged-Csanád Grosics Akadémia is – a harmadik körben kapcsolódnak be a küzdelmekbe.

B.D.

Az SZVSE és Káposzta Tamás a Bugyi ellen játszik a második fordulóban.

Fotó: Karnok Csaba

A BLASZ I. osztályban érdekelt Gázgyár lesz az első körben bravúrsikert elért Deszk ellenfele. A Pest megyeiek a Körösladányt győzték le otthon 4–1-re az első fordulóban. Az Amatőr Kupa-győztes SZVSE is megyeegyes ellenfelet, a Bugyi csapatát láthatja vendégül, ráadásul a deszkiekhez hasonlóan élvezhetik a hazai közönség nyújtotta előnyt majd. 

Idegenben, NB III.-as riválisa lesz a Hódmezővásárhelynek. A Keleti csoportban egy győzelemmel és egy vereséggel rajtoló Füzesgyarmat a kupa előző körében a Fővárosi Vízművek otthonában 2–2-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel (3–1) jutott tovább. A Székkutas a HFC és a Makó harmadosztályú csoporttársát, a Monort láthatja vendégül, amely otthon a Ceglédet győzte le 1–0-ra. 

A továbbjutás egy találkozón dől el, döntetlen esetén kétszer 15 perc hosszabbítás következik, majd tizenegyesek, ha szükséges. A második forduló játéknapjai: augusztus 27–28. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában