Helyi sport

2022.08.08. 18:56

Öt aranyérmet hoztak haza a Hódok

Kovács Erika

Remek teljesítményt nyújtottak a serdülő ob-n a Hódok.

Fotó: Kovács Erika

Kiválóan teljesítettek a Hód Úszó SE versenyzői a szezon utolsó korosztályos bajnokságán, a Serdülő Országos Bajnokságon Debrecenben. A fiúk öt aranyéremmel tértek haza – jelentette be a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában megtartott sajtótájékoztatón Walterné Böngyik Terézia, a Hód Úszó SE elnöke.

Kis Noel 100 százalékos teljesítménnyel versenyzett, 4 bajnoki címet szerzett, 50 méter gyorson országos csúcsot úszott. Horváth Ákos 16-szor rajtolt, 4700 métert úszott versenytempóban, minden versenyszámban egyéni rekordot állított be, 1 bajnoki címet, 4 ezüst- és 1 bronzérmet nyert. Szatmári Máté 3. helyezésével együtt az összesítés 5 arany-, 4 ezüst- és 2 bronzérem.

– Minden siker akkor ér sokat, ha a sportolók ismerik az alázatot. A dobogó legmagasabb fokán állni eufória, az eredmények arra biztatnak mindenkit, hogy jó úton járunk, amit folytatni kell – mondta Walterné Böngyik Terézia.

A versenyzőknek és edzőiknek, Sibalin Dávidnak és Máté Hunornak, a csapat szponzora, Mészáros Antal, a Csomiép Kft. ügyvezetője adott át jutalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában