Labdarúgás

2022.08.19. 15:22

Ötödik alkalommal rendeznek mérkőzést Andróczki Máté emlékére

A 2017-ben autóbalesetben elhunyt Andróczki Máté emlékére ötödik alkalommal rendeznek mérkőzést. Augusztus 20-án 10 órától Kelebián játszik egymással a Bács-Kiskun megyei és a Csongrád-Csanád megyei U19-es válogatott.

B.D.

2021-ben Ásotthalom volt a helyszín, holnap Kelebia lesz.

Forrás: Kun-Szabó Tibor

Tragikus körülmények között hunyt el 19 éves korában az Ásotthalmi TE tehetséges labdarúgója, Andróczki Máté. Szülőhelyén, a Bács-Kiskun megyei Tompán kezdte a futballt, majd Szegedre, a Tisza Volánba került 2010-ben. Játszott a SZEOL-ban, 2013-ban Kelebiára, onnan Soltvadkertre igazolt, míg végül 2017 nyarán Ásotthalomra írt alá. A tragikus napon is éppen edzésre tartott. 

Holnap 10 órától ötödik alkalommal emlékeznek meg róla mérkőzéssel, amely előtt a baleset helyszínén koszorúzás lesz. A két megye korosztályos válogatottjának eddigi négy találkozóját egyaránt a Bács-Kiskun megyeiek nyerték meg. 

A Csongrád-Csanád megyei U19-es válogatott kerete a mérkőzésre 

Kapusok: Mison Balázs (Mórahalom), Czombos Zoltán (Csengele) 

Mezőnyjátékosok: Tajthy Lénárd, Kiss Dávid, Ötvös Márk (mind Mórahalom), Bencsik Dominik, Pigniczki Attila, Versegi Zsolt (mind Csengele), Ferge Attila, Barczany Kende (mind St. Mihály), Papdi Gábor, Papdi Dániel (mind Ásotthalom), Németh Tibor, Perecz Márton (mind Kiskundorozsma), Borsos Viktor, Mátyás Sándor (mind Csanytelek). 

Csapatvezető: Nógrádi Tibor 

Szövetségi edző: Kun-Szabó Tibor 

Asszisztensedző: Kócsó Dániel 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában