A Honvédtól érkezik

2022.08.05. 16:20

Szegedi védővel erősített a Puskás Akadémia

A Honvédtól váratlanul távozott, szegedi származású Batik Bencével erősítette meg védelmét a Puskás Akadémia NB I.-es labdarúgócsapata. Dörzsölt bekként mutatta be a 28 éves játékost új klubja.

B.D.

Batik Bence négy év után távozott a Honvédtól.

Fotó: Török Attila

Batik Bence eddig 147 magyar bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig nyolc gólt és ugyanennyi gólpasszt jegyez. 

– Tényleg hirtelen távoztam a Honvédtól, de most már szeretnék mindent megtenni a Puskás Akadémia sikereiért. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, a hétvégén már bajnoki vár ránk, százszázalékig erre koncentrálok. Nagyon jó csapatnak tartom a Puskást, rendezett és szervezett, jó játékot játszanak előrefelé. Sok fiatal játékos alkotja a keretet, amely Komáromi és Kiss leigazolásával továbberősödött. Remélem, hogy idén a tavalyihoz hasonló, gyönyörű sikereket érünk el idén az NB I.-ben. Szüksége van már a lelkemnek egy olyan jó közegre, ami itt fogadott. Szeretném még stabilabbá tenni és segíteni a csapat védelmét – nyilatkozta Batik Bence új klubja hivatalos honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában