Ezer szálon kötődik a sportághoz

2022.08.11. 11:57

Új igazgatósági taggal bővült a Pick Kézilabda Zrt.

Az OTP Csoport külföldi terjeszkedésért felelős ügyvezető igazgatójával, Kolics Gáborral bővült a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát működtető Pick Kézilabda Zrt igazgatósága.

B.D.

Július elseje óta négy tagot számlál a Pick Kézilabda Zrt. igazgatósága.

Fotó: Dömötör Csaba

2022. július elseje óta négy tagot számlál a Pick Kézilabda Zrt. igazgatósága. Szűcs Ernő Péter elnök, valamint Fasimon Sándor és Fülöp Attila tagok mellé csatlakozott Kolics Gábor. Az OTP Csoport  külföldi terjeszkedésért felelős ügyvezető igazgatója több szálon kötődik a kézilabdához.

– Édesapám NB I.-es játékos, majd sikeres edző volt, én pedig a nyomdokaiban több mint 20 évet töltöttem a pályán. A kézilabda a családom és a munkám mellett a mindennapjaim fontos részévé vált. Bízom benne, hogy a sportág iránti szeretetem, valamint az OTP Banknál szerzett 18 éves pénzügyi és vezetői tapasztalatom hozzá járul majd a Pick Szeged kézilabdaklub további fejlődéséhez – nyilatkozta a klub honlapján a dunaújvárosi származású pénzügyi szakember.

Szerda este a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata lejátszotta első felkészülési mérkőzését a nyáron. Bánhidi Bencéék 37–26-ra nyertek a Balatonfüred ellen, a meccsről bővebben ide kattintva olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában