A labdarúgó NB III.-ban

2022.09.25. 19:06

Hazai Makó-siker

A labdarúgó NB III. Közép csoportjának 9. fordulójában a Makó FC a Paks II. együttesét fogadta, és 2–1-re legyőzte.

A zöld mezes makóiak kiharcolták a győzelmet a Paks II. ellen.

Fotó: Sándor Judit

A találkozó első húsz percében mezőnyben zajlott a játék, a hazaiaknak volt több helyzetünk, és a 22.percben alaposan megdolgoztatták Kovács Flóriánt: előbb Popgeorgiev Pantelisz lövését védte a kapus, majd a kipattanó labdát Csányi Ádám lőtte kapura, amelyet szintén hárította a hálóőr.

A 33. percben öt méterről lőtt a paksi támadó, ám a hazai kapus, Ásós Dániel hatalmas bravúrral védett. Következett a Paks II. kapusa, Kovács F., aki megint nagyot hárított, ám végül gólt kapott: a 39. percben egy hosszan előrelőtt labdával indult meg Zámbori Dániel, beadását Juhász Jónás lőtte kapura, a hálóőr bravúrral védett, de a kipattanóból a labdát Popgeorgiev a hálóba lőtte, 1–0.

A szünet után érthetően mozgósította erőit a Paks II., és az 55. percben megint Ásósnak kellett bravúrral védeni. Nem sokkal ezután megérkezett a második hazai gól: a 60. percben egy szabadrúgást Lévai Norbert végzett el, és Jónás J. a kapu elé érkezve okosan bólintott a hálóba, 2–0. A 72.percben szépített a Paks II. Volter Patrik révén, de egyenlíteni már nem tudott.

Siha Zsolt: – A játékunk döcögősebb volt, mint az előző két-három fordulóban, de a legfontosabb, hogy a három pontot itthon tartottuk. Nagyon nehéz sorozat előtt állunk.

Makó FC–Paks II. 2–1 (1–0)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 9. forduló. Makó, 400 néző. Vezette: Gál Péter (Czeglédi Barna, Zahorecz Roland).

Makó: Ásós – Belanka, Sirokmán Z., Juhász J., Zámbori D. – Csányi Á. (Kiss L., 57.), Nikics (Borbély B., 93.), Lévai, Zana (Varga R., a szünetben) – Rabecz (Széll K., 57.), Popgeorgiev (Frank, 91.). Vezetőedző: Siha Zsolt. 

Paks II. Kovács F. – Debreceni Z. (Heisler, 81.), Horváth K. (Nagy M., 63.), Görög G., Szécsi (Zoltán R., 63.) – Osztermájer, Gregor, Volter, Skripek (Lakatos-Lengyel, a szünetben) – Szekszárdi, Pesti (Ribár, a szünetben). Vezetőedző: Kindl István.

Gólszerzők: Popgeorgiev (39.), Juhász J. (60.), ill. Volter (72.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában