ATSK Szeged

2022.09.28. 09:47

Helytálltak az extraligában

Az ATSK Szeged női asztalitenisz-csapata utánpótlás korú játékosokkal szerepelt a budapesti tornán.

Fotó: ATSK Szeged

Az NB-s asztalitenisz-bajnokságokban az ATSK Szeged csapatai megkezdték a szereplésüket. Az Extraligában szereplő női csapat Budapesten, az NB II.-es férfi csapat Dunaharasztiban, az NB III.-as csapat pedig Kiskunfélegyházán lépett asztalhoz.

A kizárólag utánpótláskorú játékosokkal felálló szegedi női csapat helytállt az extraligás bemutatkozása alkalmával. Az biztos, hogy még erősödniük kell ehhez a szinthez, de ezek a mérkőzések mindenképpen a fejlődésüket segítik, és olyan játékosok ellen volt alkalmuk játszani, mint Póta Georgina vagy Pergel Szandra.

A két férfi csapat egyaránt magabiztos győzelmet aratott: az NB II.-es keret Dunaharasztiban nyert 16:2-re, míg az NB III.-asok Kiskunfélegyházán 13:5-re.

Eredmények, női Extraliga (tornarendszer, Budapest): Kiskunmajsai AC–ATSK Szeged 7:0, ATSK Szeged–Kanizsa Sörgyár SE 3:6 (a szegedi győztesek: Pelyva Boglárka, Hangai Flóra, valamint a Pelyva, Hangai páros), Budaörsi SC–ATSK Szeged 7:0, ATSK Szeged–Ajkai ASE 2:6 (a szegedi győztes: Hangai F. 2).

 

Férfi NB II.: Dunaharaszti MTK–ATSK Szeged 2:16

A szegedi győztesek: Sipos Viktor és Márki Róbert 4-4, Bácsi Bernát és Kókai Ákos 3-3, valamint a Sipos, Lele és a Bácsi, Kókai páros.

 

Férfi NB III.: Kiskunfélegyházi ASI–ATSK Szeged 5:13

A szegedi győztesek: Sztanó László és Gergely Péter 4-4, Szögi Szonja 3, Bácsi Boglárka 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában