Szombaton 25. Hattyas-kupa

2022.09.09. 10:54

Jubileum a Honvéd öregfiúkkal

Szeged peremkerületében, Klebelsberg-telepen 25. alkalommal rendezik meg a Hattyas-kupa kispályás labdarúgótornát, a jubileum alkalmából a Honvéd öregfiúk együttesét is meghívták a szervezők.

Fontos lesz a jó bemelegítés a 25. Hattyas-kupán.

Fotó: Frank Yvette

Ünnepel a klebelsberg-telepi sportélet: 25. alkalommal ad otthont az egykori alsós általános iskola mögötti immár műfüves talaj a Hattyas-kupa kispályás labdarúgótornának.

Az eseményre ezúttal is nyolc csapat nevezett, amelyekben főleg helyi származású játékosok kaphatnak szerepet.

A jubileum alkalmából neves részt vevők színesítik a programot, hiszen a szervezők meghívták a Honvéd öregfiúk csapatát, amelyben többek között helyet kaphat Kenesei Zoltán, Lázár Mátyás, Árgyelán János, Hamar István, illetve elkíséri a csapatot a korábbi világválogatott Détári Lajos is.

A 25. Hattyas-kupa szombat 8 órakor kezdődik a csoportmeccsekkel, a Klebelsbergtelepi válogatott–Honvéd öregfiúk kétszer 20 perces találkozó a döntő előtt 15.30-kor startol, míg a finálét 16.30-kor rendezik meg az Összefogás Háza melletti pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában