Nagyatádon kapott ki a Deszk

2022.09.18. 19:00

Osztálykülönbség volt

Hosszú utazás után súlyos vereséget szenvedett, így kiesett a labdarúgó magyar kupából a Deszk együttese, amely Nagyatádon kapott ki 7–0-ra.

M. J.

A deszkiek (sárga mezben) kikaptak Nagyatádon.

Fotó: Török János

Nem várt egyszerű feladat a Deszk Csongrád-Csanád megyei I. osztályban szereplő együttesére a labdarúgó magyar kupa harmadik fordulójában, hiszen Somogy megyébe kellett utaznia, ráadásul ellenfele, a Nagyatád két szezonnal ezelőtt még az NB III. nyugati csoportjában szerepelt, míg jelenleg saját megyéje bajnokságában két meccs után két győzelemmel áll úgy, hogy gólt sem kapott.

Ezek után következett a meccs, amelyen egészen a 28. percig nem látszott, hogy gond lenne a deszkiekkel. Ám ekkor érkezett az első hazai gól, majd a szünetig még három nagyatádi találat – nem csoda, ha a vendégek vezetőedzője, Csordás József a 37. percben, illetve a szünetben mindjárt kettőt is cserélt.

A vége igazi gálaelőadás lett, amelyen a Nagyatád hét gólt szerezve biztosította helyét a magyar kupa legjobb 32 csapata között. 

Csordás József: – Osztálykülönbség volt a két csapat között. Futómennyiségben még nem volt gond, de agresszivitásban és a kapu előtti határozottságban, a helyzetek kihasználásában hatalmas volt differencia. Mindenkinek játéklehetőséget adtam már a hazaiak 2–0-s vezetése után.  

Nagyatád–Deszk 7–0 (4–0)

Labdarúgó magyar kupa, 3. forduló. Nagyatád, 150 néző. Vezette: Iványi Gábor (Jakab Bálint, Kondákor Trisztán).

Nagyatád: Beke – Vrban (Juhász Á., 78.), Kollár (Mózsi, 78.), Jerkovics, Horváth P. (Csikós Á., 61.), Nikolics (Patak, 65.), Fazekas Á., Juhász D. (Basics, 61.), Pákai, Dekanics, Horváth F. Vezetőedző: Papp Zoltán.

Deszk: Madaras – Németh Z. (Bódi L., 59.), Pásztor K. (Huszti R., a szünetben), Matyelka, Tarjányi, Adamov F., Török Gy. (Teschner, 59.), Szabó R. (Gaudi, a szünetben), Rácz G. (Istókovics, 37.), Földi, Fóris. Vezetőedző: Csordás József.

Gólszerzők: Horváth P. (22., 30., 45.), Vrban (38.), Jerkovics (60., 80., 81.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában