NB III.

2022.09.03. 09:00

Zárt kapuk mögött javítana a Makó, újra itthon a HFC

Pócs Tamásék szurkolóik nélkül fogadják a PTE-PEAC-ot.

Fotó: Sándor Judit

A hetedik fordulóval folytatódik a labdarúgó NB III. Közép csoportjának idei szezonja: a hétközi vereségeket követően mindkét Csongrád-Csanád megyei csapat hazai pályán próbálhat meg javítani.

A kupából való búcsút követően a bajnokságban is elszenvedte első vereségét a Hódmezővásárhelyi FC, amely így is a tabella második helyéről várhatja a folytatást. Holnap 16 órától a Ferencváros II.-t fogadja Antal Krisztián együttese, amelytől az átigazolási időszak utolsó pillanataiban távozott Gera Zalán. A 19 éves támadó, aki a Sándorfalvában, majd a SZEAC-ban kezdte a karrierjét, az NB II.-es Pécsnél folytatja karrierjét. A fővárosiak zsinórban három vereséget könyveltek el, ugyanakkor a szezonbeli négy elvesztett mérkőzésén egyaránt egy góllal kapott ki – azaz rendre szoros meccseken maradt alul.

Egymás után negyedik bajnokiján is pont nélkül maradt a Makó, amely Cegléden sem tudott kimászni a nehéz helyzetéből. Mindez azt jelenti, hogy a Maros-partiak a 18. helyről várhatják a holnapi, PTE-PEAC elleni találkozót. Roppant fontos lenne tehát, hogy a makóiak kihasználják az adódó helyzeteiket, hiszen nem a gólszerzési lehetőségei megvannak a csapatnak, viszont idén csupán öt alkalommal tudott betalálni: ennél kevesebb gólt csak a Bánk-Dalnoki LA szerzett a mezőnyből. Nem segíthetnek viszont csapatnak a győzelem megszerzésében a szurkolók, az Iváncsa elleni mérkőzés után történtek miatt ugyanis egy meccsre szóló zártkapus büntetést kapott a klub, így nézők nélkül fogadja a csapat az újonc pécsi együttest.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában