8:0 Kaposvárott

2022.10.23. 09:24

A vártnál simábban nyert a Zengő Alföld

A férfi tekecsapat szuperliga hatodik fordulójának rangadóján a Zengő Alföld Szegedi TE 8:0-ra nyert Kaposvárott.

Mádi József

A szegedi Szél Tibor nagy csatában nyerte meg a párharcát.

Fotó: Török János

Az eredményt vártuk, a különbséget egyáltalán nem.

A Zengő Alföld Szegedi TE kaposvári sikerében bízhattunk, hiszen annak ellenére, hogy rangadóra utazott a vendégcsapat, a forma és az esélyek alapján várható volt az, hogy begyűjti a két pontot. Ám arra a legelvakultabbak számíthattak, hogy csapatpontot sem enged ellenfelének a Tisza-parti csapat.

Márpedig így történt: valamennyi szegedi legyőzte a hazaiak játékosát, így 8:0-s sikerrel tehette meg hazafelé az utat a csapat.

A legszorosabb párharc az egykori szegedi, Brancsek János és Szél Tibor között alakult ki, amelynek végén a Zengő Alföld tekése egyetlen fával nyerte meg a párharcot.

A legsimább siker a szerb légiós, Milan Jovetics nevéhez fűződik, aki szettpontot nem engedve riválisának 76 fával nyert, míg rögtön a meccs elején Karsai László a nap legjobb egyéni eredményét érte el 674 fával.

A végén 222 fa különbséggel nyertek a szegediek, akik így megőrizték százszázalékos mérlegük, és magabiztosan vezetik a bajnokságot. A Zengő Alföldre a bajnoki folytatásban újabb két idegenbeli mérkőzés vár, előbb a Ferencváros, majd a Győr vendégei lesznek a Tisza-partiak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában