Bajnoki a Fehérvár ellen

2022.10.28. 15:15

Jobb csapat a St. Mihály, ezt a pályán is be kell bizonyítania

Az NB I. kilencedik fordulójában kupamérkőzés után bajnokin is találkozik egymással a KÉSZ-St. Mihály-Szeged női labdarúgócsapata és a MOL Fehérvár FC. Ma 13.30-tól a Szent Gellért Fórumban. Tíz napja a magyar kupa nyolcaddöntőjében Papp Szidónia bombagóljának – egy előre ívelt labdát nagyjából tizenhét méterről lőtt a kapuba kapásból – köszönhetően jutott tovább a Szeged a székesfehérváriak ellen 1–0-s sikerével.

Becsei Dávid

Szükségük lesz a jó egyéni kvalitásokra.

Fotó: Karnok Csaba

– A kupamérkőzés tapasztalataiból kiindulva mi vagyunk a jobb csapat, de ezt a lányoknak a pályán is be kell bizonyítani, amihez fegyelmezett játékra lesz szükségünk – nyilatkozta lapunknak a KÉSZ-St. Mihály-Szeged vezetőedzője, Koncz Zsolt, majd hozzátette, mindenféleképpen az a céljuk, hogy itthon tartsák a három pontot. 

A tréner úgy fogalmazott, visszanézték a Fehérvár elleni összecsapást, amiből azt szűrték le, végig ők dominálták a mérkőzést. Ahhoz, hogy ez ismét sikerüljön és hazai győzelem legyen a végeredmény, két tényezőre lesz szükségük. Arra, hogy egységes csapatként játsszanak, illetve megvillantsák a lányok az egyéni kvalitásaikat. 

– Bízom benne, hogy ismét népes publikum jön majd ki a Fórumba, mert az első bajnokinkon is nagyon jólesett a lányok lelkének a szurkolók jelenléte – üzent Koncz, aki elárulta, Denisa-Marcea Denisa egymeccses eltiltását tölti ma, míg Nagy Vivien és Tornyi Zita sérülés miatt hagyja ki a mérkőzést. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában