Helyi sport

2022.10.17. 15:26

Vereséggel folytatta a Floratom

V. P.

Lukács Levente országos bajnoki címet szerzett.

Fotó: Gémes Sándor

Hazai vereséggel folytatta szereplését a Floratom Szeged AC a férfi asztalitenisz Extraligában, miután a Tisza-partiak kikaptak a székesfehérvári Honvéd Szondi SE-től.
Tepity és Lukács is ötszettes csatában szenvedett vereséget Jakabtól. Egyéniben egy meccset tudott elhozni a Petőt sérülése miatt nélkülöző Floratom, Vitsek három játszmában győzte le Kishegyit. Párosban tudott még egy meccset fogni a Floratom, miután a Tepity-Vitsek páros szoros csatában győzte le a Jakab-Kishegyi kettőst. A vége 8-2-es székesfehérvári siker, de ennél jóval szorosabb volt a meccs.
A szegedi klub NB III.-as csapata újabb magabiztos győzelmet aratott, ezúttal a Karcagot győzték le. A hétvégre krónikájához tartozik még, hogy Lukács Levente magyar bajnoki címet szerzett a 40-49 évesek korosztályában a Békéscsabán megrendezett országos bajnokságon.

Floratom Szeged AC–Honvéd Szondi SE 2-8
Férfi asztalitenisz Extraliga, 5. forduló.
A szegedi győzelmeket szerezték: Vitsek és a Lukács-Tepity páros.

Lukács Levente:Pető Zoltán sérülése rányomta a bélyegét a találkozóra, amely nagyobb küzdelmet hozott, mint amit a végeredmény mutat.

Floratom Szeged AC II.–Karcag 18–0
Férfi asztalitenisz NB III., Dél-alföldi csoport, 5. forduló.
A szegedi győzelmeket szerezték: Gazdag (4), Kancsár (4), Kardos (4), Kókai (4), a Sipos-Gazdag és a Szemendri-Kancsár páros. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában