Helyi sport

2022.11.18. 12:00

Ugrai Panna újabb bajnoki címet szerzett

Ugrai Panna 100 méteres vegyesúszáson is nyert a rövidpályás ob-n.

Fotó: Árvai Károly

A rövidpályás úszó országos bajnokság második napján öt Csongrád-Csanád megyei úszó jutott be a délutáni döntőkbe, és ezúttal is aranyéremnek örülhettünk a nap végén.

50 méter női gyorson szinte a mezőny felét Csongrád-Csanád megyei úszók adták, hiszen ott volt a döntőben Pádár Nikolett (Szegedi Úszó Egylet), Ugrai Panna (Hód Úszó SE) és Szőke Zita (NICS-HSÚVC). A szám címvédője, Senánszky Petra hamar az élre tört, de Ugrai Panna egy remek második hosszal a második helyre küzdött fel magát, így újabb érmet szerzett. Pádár negyedik, Szőke pedig a hetedik helyen végzett.

100 méteres vegyesúszásban is két megyei volt érdekelt: Ugrai Panna a második 50 méteren átvette a vezetést, és új egyéni csúccsal országos bajnoki címet szerzett, így két nap alatt már három érmet szerzett Kaposváron. A finálé másik résztvevője, Szőke Zita a nyolcadik helyen ért célba. 

A 100 méteres női hátúszás B döntőjében volt érdekelt Forján Anna (Hód Úszó SE), aki holtversenyben másodikként ért be a futamban Dapsy Hannával, így 10. helyen végzett.

A nap utolsó megyei érdekeltségű döntőjében az 1500 méteres gyorsúszásban a kemény edzéseket csak nemrég újrakezdő Olasz Anna (HAÁSZ Szegedi Úszó Egylet) a nyolcadik helyen végzett a döntőben. 

A rövidpályás úszó ob küzdelmei pénteken zárulnak a kaposvári Csík Ferenc Versenyuszodában, a 17 órakor kezdődő finálékat az M4 Sport élőben közvetíti. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában