Helyi sport

2022.11.04. 08:00

Villanyfényes szegedi rangadóval indul a megyei futballhétvége

A címvédő és a listavezető összecsapásával indul a labdarúgó megyei I. osztály 12. fordulója, két esti mérkőzést rendeznek a mai napon. A megyei II. osztályban két hatpontos mérkőzést rendeznek a hétvégén.

A fehérmezes listavezető Szeged-Csanád GA II. az SZVSE-t fogadja.

Fotó: Gémes Sándor

Jönnek az alapszakasz visszavágói a Csongrád-Csanád megyei I. osztályú bajnokságban. Ma 18 órától az első kört pontveszteség nélkül záró Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. a címvédő SZVSE-t fogadja a nyitómeccsen. A 22 fordulót követően a csapatok viszik magukkal az alapszakaszban elért eredményeiket, és két részre oszlik majd a mezőny, ahol az első és a második hat helyezett csapat játszik egy újabb oda-visszavágós kört.

A megyekettőben a veretlenségét legutóbb elveszítő Ásotthalom a Mindszenthez utazik, míg Mártélyra a dobogós Sándorfalva érkezik egy igazi hatpontos rangadóra. A megyeháromban a Zákányszék-Csanádpalota meccs emelkedik ki, míg a megyei IV. osztályban az utolsó előtti őszi fordulót rendezik.

A hétvége programja, megyei I. osztály, ma, 18 óra: Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–SZVSE-G-Falc Kft. 19 óra: Hódmezővásárhelyi FC II.–Algyő. Szombat, 11 óra: Balástya–Tiszasziget. 13.30: Mórahalom–Deszk, Szentesi Kinizsi–UTC. 14 óra: FK 1899 Szeged-SZEOL–Kiskundorozsma. 

Megyei II. osztály, szombat, 10 óra: St. Mihály–Szegvár. 13.30: Mindszent–Ásotthalom, Tömörkény–Székkutas, Mártély–Sándorfalva. Vasárnap, 11.30: Szegedi Pázsit SE–Csongrád. 13 óra: Makó–Apátfalva. 13.30: Bordány–Csanytelek, Üllés–Csengele. 

Megyei III. osztály, szombat, 13.30: Baks–Ruzsa, Röszke–Forráskút, Zákányszék–ContiTech-Csanádpalota. Vasárnap, 10 óra: Makó FC-Duocor-Givaudan–Sándorfalva II. 13.30: Öttömös–Szőreg-DSC, Pusztamérges–Földeák, Algyő II.–Bordány II. 

Megyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 12 óra: Kiskundorozsma II.–Szatymaz. 13.30: Dóc–Gyálarét. Vasárnap, 13.30: Csengele II.–Tápé, Tömörkény II.–Domaszék, UTC II.–Balástya II. Tisza-Maros csoport, szombat, 11.30: Mindszent II.–Eperjes. 13 óra: FK Szeged II.–Kübekháza. Vasárnap, 13.30: Szikáncs–Tiszasziget II., Újszentiván-Pázsit II.–Ópusztaszer, Nagylak–Maroslele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában