A labdarúgó NB II.-ben

2022.12.03. 10:00

Nehéz lesz feltörni a Nyíregyháza védelmét

A labdarúgó NB II. 19. fordulójában vasárnap 15 órától a Szeged-Csanád GA a Szent Gellért Fórumban a Nyíregyháza együttesét fogadja.

Mádi József

Farkas Aurél (középen) és Könczey Márk harcosságára ezúttal is szükség lesz a Nyíregyháza ellen.

Fotó: Karnok Csaba

Már csak két mérkőzés van hátra a labdarúgó NB II. őszi idényéből: az első a szezon utolsó meccse lesz, a második pedig a tavaszról előrehozott első találkozó.

A Szeged-Csanád GA-ra mindkétszer hazai szereplés vár, hiszen vasárnap 15 órától a Nyíregyháza érkezik a Szent Gellért Fórumba, majd jövő vasárnap 18 órától – ez televíziós meccs lesz – az MTK látogat Szegedre.

A hazai alakulat úgy készült a Gyirmót elleni siker után, ahogy felkapaszkodott az eddigi fordulókban a dobogóra: szépen, csendben, nyugalomban. A vendégek a 20 csapatos tabella 14. helyén állnak, a legutóbbi két meccsüket egyaránt elvesztették a Diósgyőr és a Csákvár ellen, ennek ellenére nem lesz egyszerű feltörni a védelmét. A nyírségiek kerete ugyanis erős még úgyis, hogy több játékosra (Vass Patrik, Paku Roland, Papucsek Barna) nem számíthat a Huszák Géza vezetőedző.

A Szeged három meccses győzelmi sorozatból várhatja a találkozót, ráadásul ezeken gólt sem kapott Alekszandar Szteanovics edző csapata. A szalmebre stábjában Andorka Péter megszerezte az A licenszes diplomát.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában