Helyi sport

2022.12.19. 12:55

Semmi sem sikerült a Floratomnak Csákváron

A szegedieknek szerencséjük sem volt a csákvári bajnokin.

Fotó: Gémes Sándor

Lejátszotta idei utolsó bajnokiját a férfi asztalitenisz Extraligában a Floratom Szeged AC. A szegediek közül Tepitynek két meccset nyert egyéniben, a Tisza-partiak játékosa Timafalvit és Lovas-Martinecz-t győzte le, egyaránt három szettben. Rajta kívül csak Vitsek nyert Németh János ellen négy játszmában, Pető például egyaránt öt játékban kapott ki Timafalvitól és Teréktől is, míg párosban 2-1-ről fordított a Pető–Vitsek kettős a Timafalvi-Németh duó ellenében. 

A győzelem így a Csákváré lett, a Floratom számára pedig véget ért az év, legközelebb január elején a Pécs vendégei lesznek Vitsek Ivánék.

Lukács Levente: Tipikusan az a mérkőzés volt, ahol az egyik csapatnak minden összejött, a másiknak semmi. Játékosaink közül egyedül Tepity Peró teljesítménye dícsérhető.

Csákvár–Floratom Szeged AC 8–3
Férfi asztalitenisz Extraliga, 9. forduló.
A szegedi győzelmeket szerezték: Tepity (2), és Pető-Vitsek páros.

A szegedi klub második csapata magabiztosan nyert a Jászberény vendégeként, így az NB III. Dél-keleti csoportjában 100%-os teljesítménnyel a tabella éléről várhatja a tavaszi folytatást.

Jászberény–Floratom Szeged AC II. 5–13
Férfi asztalitenisz NB III., Dél-keleti csoport, 9. forduló.
A szegedi győzelmeket szerezték: Kardos (4), Sipos (4), Kancsár (2), Kókai, a Kardos-Kancsár, és a Sipos-Kókai páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában