Férfi kézilabda

2023.01.21. 17:43

A Pick Szeged balszélsőjét a dán bajnokkal hozták hírbe

Becsei Dávid

Fotó: Karnok Csaba

Korábban az Ostlingennek árulta el Alexander Blonz, az OTP Bank-Pick Szeged norvég válogatott balszélsője, hogy a 2023 nyarán távozik a csapattól a több játéklehetőség reményében. Most a vg.no hírportál az előző idény dán bajnokával, a GOG csapatával hozta hírbe. 

Mosollyal válaszolt a vg azon kérdésére Alexander Blonz a lengyelországi Katowicében, hogy igaz-e a portál értesülése, hogy a dán GOG-nál folytatja a pályafutását a következő szezontól. 

Blonz a norvég válogatottal jelenleg a világbajnokságon vesz részt, ahol legutóbb hazája Szerbia elleni sikeréből vette ki a részét. 31–28-ra győztek, a szegedi balszélső Sebastian Barthold helyére beállva négy gólt szerzett, a szövetségi kapitány, Jonas Wille dicsérte a fiatal játékost. 

Bár Blonz távozásáról szólnak a hírek, a szegediek egyelőre még egy kapus érkezését jelentették be. Emil Kheri Imsgard Elverumból igazol ide, míg Juan Carlos Pastor vezetőedző tíz év után távozik, utódja egyelőre még nem ismert. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában