Helyi sport

2023.01.30. 09:04

Edzőtáborba utaznak az MVM Szegedi VE sportolói

Meleg vízi edzőtáborok várnak az MVM Szegedi VE kajakosaira és kenusaira, az első néhány versenyző már el is utazott.

M. J.

Nádas Bence elutazott, és Dél-Afrikában folytatja a vízi munkát.

Fotó: Dömötör Csaba

Van, akinek már elkezdődött a téli felkészülés kellemesebb része, akad azonban olyan is, akinek még van itthon pár napja, mielőtt útra kel.

Az MVM Szegedi VE felnőtt kajakosai, kenusai közül az előbbi csoportba tartozik Nádas Bence, Kuli István és Balogh Gergely, akik a Hüvös Viktor edzette csoporttal szombaton Dél-Afrikába utaztak, és ott töltik a dolgos napjaikat egészen február 24-ig, majd március 5-én további három hétre a spanyolországi Sevillába teszik át a székhelyüket.

A klub frissen leigazolt kajakosa, a 2000-es születésű Biben Karina és csoportja Homoki Tamás (UTE) edzővel február 13-án hagyja el az országot, és március 7-ig Szingapúrban készül.

Ami pedig a női kenus szakágat illeti, Nagy Bianka és edzője, Kása Péter február 18-án kel útra, ők szintén Dél-Afrikában töltenek majd el komoly időszakot március 27-ig.

A parasportoló Varga Katalin március 7. és 14. között edzőjével, Karnok Marcellel Franciaországban edz. 

És végül a fiatalabbak: az U23-as válogatottkerettel a kenus Molnár Csanád és Molnár Csenge az olaszországi Montebellóban március 18-tól április 2-ig készülhet, míg a kajakos Ozsgyáni Bence február 26. és március 17. között Dél-Afrikában dolgozik. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában