Edzőváltás

2023.01.30. 19:44

Lemondott Simándi Árpád, ismerős tér vissza a Szedeák kispadjára

Hétfőn benyújtotta lemondását a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője, egy korábbi szakember ül le a szegedi kispadra.

V. P.

Nikola Lazics 2017 után ismét a Szedeák edzője.

Fotó: Dömötör Csaba

A Budapesti Honvéd elleni mérkőzést követően benyújtotta lemondását Simándi Árpád, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője.

– A klub jövője számomra sokkal fontosabb az egyéni érdekeknél. Meggyőződésem, hogy a jelenlegi helyzetben a csapatnak új hangra, új impulzusra van szüksége, hogy elérjük a célunkat és kiharcoljuk a bennmaradást – mondta a klub honlapján megjelent közleményben Simándi Árpád, aki az előző szezonban Magyar Kupa-ezüstéremig és bajnoki negyeddöntőig vezette együttesét.

– Maximális köszönettel tartozunk azért a munkáért, amit Simándi Árpád az elmúlt 15 hónapban vezetőedzőként elvégzett, és mivel teljesen egyértelművé tette, hogy ezt a megoldást látja a legcélszerűbbnek, szomorúan ugyan, de elfogadtuk a döntését. A munkájára természetesen a jövőben is számítunk a klubnál – mondta Kardos Péter, a Szedeák elnöke.

Az is eldőlt, hogy ki lesz Simándi Árpád utódja a Naturtex-SZTE-Szedeák kispadján: ismerős szakember veszi át a szegediek irányítását, ugyanis az a Nikola Lazics veszi át a gárda vezetését, aki augusztus óta a szegediek utánpótlásának szakmai felügyelőjeként dolgozott, valamint 2014 januárja és 2017 nyara között már irányította a Szedeákot. Vezetésével jutott be története során először a rájátszásba a Szedeák, valamint 2017-ben bronzérmet nyert a magyar kupában a csapattal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában