Férfi kézilabda-világbajnokság

2023.01.20. 10:16

Mikler Roland megsérült, Chema 3. kapust hívott be a keretbe

A Nemzeti Sport információi szerint Mikler Roland ujjsérülést szenvedett, ez indokolja, hogy Chema Rodríguez, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a jobbátlövő Leimeter Csaba helyére behívta a keretbe Palasics Kristófot.

B.D.

Mikler Roland valószínűleg Svédország ellen szenvedhetett ujjsérülést, ami nem biztos, hogy meggyógyul a két legfontosabb mérkőzésre.

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint Palasics Kristóf már megérkezett Göteborgba, így amennyiben szükséges, a mai brazilok elleni mérkőzésen már pályára is léphet a világbajnokságon.

Az OTP Bank-Pick Szeged játékosa, Mikler Roland – aki a válogatott csapatkapitánya – maradt a nemzeti csapat keretében, de sérülése lehet, hogy nem gyógyul meg, ezért döntött a szakmai stáb végül Palasics behívása mellett.

A magyar férfi kézilabda-válogatott ma 18 órától (élő: M4 Sport) Brazíliával játszik a középdöntő második fordulójában. Amennyiben Bánhidiék legyőzik a brazilokat és a Zöld-foki szigeteket is, valamint a svédek is nyerik a hátra lévő mérkőzéseiket, akkor Magyarország bejuthat a legjobb nyolc közé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában