Hétfő 19 órától a Győr érkezik a Szent Gellért Fórumba

2023.01.30. 09:00

Vége a felkészülésnek, folytatódik az NB II.

A labdarúgó NB II. 2023-as első fordulójában a Szeged-Csanád GA hétfő 19 órakor a Győrt fogadja a 21. fordulóban a Szent Gellért Fórumban.

Mádi József

A szegediek felkészülten várják a győri csapatot.

Fotó: Gémes Sándor

A tavaszi, vagy inkább még a téli idény első bajnokijára készül a Szeged-Csanád GA. A törökországi tíz napos edzőtábor mellett hazai pályán készültek a Tisza-partiak.

A szegediek a negyedik helyről várhatják a nyitányt a tizedik Győr elleni hazai találkozót, amely hétfő 19 órakor kezdődik, és az M4Sport élőben közvetíti.

A két együttes őszi győri mérkőzésén a hazaiak jutottak vezetéshez, de a szegediek a második félidőben Gajdos Zsolt és Szilágyi Zoltán találatával fordítottak.

– Kemény időszak van mögöttünk, a törökországi tíz nap tényleg a munkáról szólt. Bízom benne, hogy sikeres lesz tavasz. Jön a hétfői meccs, a saját dolgunkkal szeretnénk foglalkozni. Három hazai mérkőzés lesz egymás után, bízunk abban, hogy a szurkolók is kijönnek, nekünk pedig hazai pályán nem szabad másként gondolkodni, mint elérni a sikereket. Győrben hátrányból fordítottunk, de minden meccs nehéz. Az ellenfél a középmezőnyben áll, és mindent megtesz, hogy ponttal, pontokkal távozzon. Ezt kell megakadályoznunk – mondta Gajdos Zsolt, a szegediek csapatkapitány-helyettese.

– Elégedett lehetek a felkészüléssel, amely rövid volt, de a munkát elvégeztük. Mindig többet akarok mind magamtól, mind a játékosoktól, de úgy érzem, készen állunk a szezon folytatására. A legfontosabb a hétfői meccs, hiszek a játékosokban és munkában, és abban, hogy megszerezzük a három pontot – nyilatkozta Alekszandar Sztevanovics vezetőedző.

Amíg a szegedieknél két játékos érkezett Rácz Balázs és Prosser Dániel személyében, addig a Győrnél nagyobb változások történtek. Az egykori szegedi védő, Tímár Krisztián együttese leigazolta Csontos Dominikot (Mezőkövesdről), Szendrei Ákost (a MOL Fehévártól), Csinger Márkot, Vitális Milánt (a szlovákiai DAC-ból kölcsön), Keresztes Krisztiánt (Dorogról), valamint a paraguayi-magyar Nicolás Morínigót (Sportivo Ameliano).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában