Péntek 18.30-kor a Dunaújváros ellen

2023.01.26. 15:36

Vidux-Szegedi RSE: rajtol a középszakasz

A férfi röplabda NB I. a középszakasszal folytatódik, amelynek első mérkőzésén a Vidux-Szegedi RSE péntek 18.30-kor a Dunaújvárost fogadja.

munkatársunktól

A szegedi röplabdások (balról Sarnyai és Pozzobon) ismét a Dunaújváros ellen játszanak.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A férfi röplabda NB I. alapszakaszát az előző hétvégén fejezte be a Vidux-Szegedi RSE, amely tíz mérkőzés alapján az első helyen végzett.

És máris itt van a középszakasz első mérkőzése, amelyet hazai pályán, a József Attila Általános Iskolában játszik a Vidux-Szegedi RSE. Az ellenfél nem lesz számukra ismeretlen, hiszen azzal a csapattal kezdenek, amellyel zárták az alapszakaszt: a Dunaújvárosi KSE együttesét fogadják otthonukban péntek 18.30-kor. A Dunaújváros negyedik helyen zárt az alapszakaszban, és a Szeged mindkétszer legyőzte (otthon és idegenben is egyaránt 3:0-ra).

– Elég gyorsan következik most egymás után ez a két mérkőzés a Dunaújváros ellen, és bár a múlt heti meccset megnyertük, semmiképpen sem dőlünk hátra. Úgy gondoljuk, ez egy teljesen más küzdelem lesz, mint amit az előző vasárnap tapasztaltunk, így ehhez mérten is készülünk. Dolgozunk azon, hogy minél hatékonyabban és kevesebb hibával tudjunk játszani ezen a találkozón – nyilatkozta a klub honlapján Fésüs Erzsébet vezetőedző. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában